THE RIGHT FEELING

Eftersom jag hoppade det hela med tomtar, adventsstjärnor och rött nu till julen och istället körde en vit jul, så får man istället lite nyårskänsla när man kliver in i rummet. Man håller liksom ut lite längre. Vill helst slänga ut varenda liten tomte som fortfarande står kvar på sina platser runt om i huset.

DUKNING

Inte borde jag sitta här och uppdatera när julfirandet pågår, men här kommer en liten snabb bild på dukningen. Traditionellt med samma vita porslin och silverbestick som alla andra år. Det finns något fint i att köra på samma dukning återkommande varje år men att byta ut detaljer. I år blev det bordsplacering på pepparkakor.
KVÄLLENS DETALJER

Julfirande hos mamma står för dörren och jag kör en tråkig svart och vit bas, som alltid. För att hålla fast vid traditionerna som vi älskar slänger jag på mig ett par röda strumpor och randiga fluga från Amanda Christensen.
CHRISTIAN LOUBOUTIN


Christian Louboutin gör inte bara dom trendiga tjejskorna med röd sula utan även herrskor. Det finns en massa coola nitade sneakers jag lätt hade kunnat tänka mig. Nio lax för ett par skor ligger inte riktigt rätt i tiden, men det kommer väll!   


SATANS SNYGGA


NEW

Kolla in denna tok-fina skjortan jag köpte när jag var i Göteborg förra helgen! Kommer från Weekday och färgerna tillsammans med aztecmönstret är bara så fint. 
RSS 2.0