PART THREE

Denna veckan har tredje delen suttit uppe av mitt projektarbete! Denna klänningen hade jag så himla otur med på grund av att symaskinen gick sönder. Har fått sitta och gjort varenda del för hand med tråd och nål.
Underdelen av klänningen draperade jag med olika spetsgardiner och gjorde den längre bak. Överdel formade jag hjärtformad med annat spetstyg och gjorde axelbandslös. Sist flätade jag strimmor av spetsgardiner och sydde på pärlor från gamla armband. Den blev fin ändå! Framdelen ser dock helt sjuk ut på bilderna.
Som bakgrund hängde jag upp guldramar jag köpt på loppis och spraymålat.
 
 
 
 
 
 

PART TWO

Nu är andra delen ur min kollektion jag gjort som en del utav mitt projektarbete uppe!
Även om kläderna inte är på topp så blev installationen så himla gullig! Klädde om böcker, gjorde om en frans-lampskärm genom att dra bort tyget och limma fast rosor, köpte bricka och kaffekopp som jag hade tillsammans med en tekanna och snittros och drog ett skrivbord och en pall till skolan. Himla massa bärandes till denna installationen har det varit!
Toppen är gjord av farmors gamla köksgardin och skorna är av trä & spetsgardin.
 


 
 

HEM TILL MIG?! NI ÄR SÅ VÄLKOMNA!


 

PART ONE

Som mitt projektarbete har jag valt att göra en klädkollektion av återvunnet material. Jag visar upp varje del av kollektionen i en installation med nya plagg varje vecka.
 
Första delen av kollektionen är denna kjolen och bustiern. Kjolen är gjord av toalettrullar som jag delat på mitten, spraymålat i blank svart för att få fram en känsla och skinn och som jag draperat i olika lager. Bustiern är gjord av toalettpapper jag delat i kvadrater och skrivit på. Bustiern är ju bara så hemskt ful haha. Tidsbristen visar sig! Men jag tänker att jag börjar på botten och jobbar mig uppåt!  
 


 
 

ARMY DETALJER

 
 
Dagens detaljer har gått i army med guldiga nitar på iphone-fodralet, stjärn-nitar på axeln och militärmönstrad tröja.
 

ZARA

Italien är ju lite sko-landet kan man tycka med alla i skinn i bra kvalité. När man åker dit måste man ju iaf ha med sig ett par hem! Jag trodde detta skulle vara himmelriket för mig som älskar annorlunda skor, men hittade inte ett enda par. Tjejskorna var hur roliga som hels med loafers i blått med guldtryck, men hittade inte ett enda par jag ville ha.
Hade inte hittat något på hela dagen så väl inne på Zara roffade jag åt mig allt jag tyckte va fint och handlade. Det är väll typiskt att man kommer hem med något från en kedja som finns hemma i Sverige också...
Gillar knäppningen på sidan och att dom är lagom nitade.
 
 

BILDBOMB ROM


 

HOME IS WHEREVER I'M WITH U

Har nu kommit hem från Rom och lämnat bruschetta och vitt vin bakom mig. Tillbaka till verkligheten med svenskt kaffe och några dagar ledigt innan skolan drar igång på måndag.
Semestern har varit så bra med besök på några historiska platser, samtidigt som vi hunnit njuta av mat och shopping till max. Bästa kombinationen ändå!
 
Tre bilder från Fontana Di Trevi. Seriöst typ det vackraste jag sett. Verkligen hur maffigt som helst.
 

RSS 2.0