ISSUE 1.3

Jag kunde inte släppa tanken om denna fina efter att ha varit inne på Nelly och kikat på den. Färgen är ju så vårig och fin.
Den är väldigt tunn så man får ha den i vår och sommar, men den funkar att ha inne nu när det fortfarande är någorlunda kallt.
  
 
 

MAN DÖR JU LITE

Förlåt för allt skosnack, men herregud va mycket fina det finns! Dessa nedanför kommer från Solestruck som är en av dom bästa inom herrskor enligt mig.

 
 

CHOIES.COM

 
 

-

 
Idag har jag tagit tag i mitt liv och skaffat mig twitter. Det gäller ju att vara med i alla sociala medier. Check me out!
 
@linushermansson
 

TILL HALSEN

När jag var i Göteborg i förra veckan fick jag köpt mig två stycken nya halsband. På Weekday hittade jag ett asymetriskt halsband i stål och jag gjorde även min debutshopping på COS, där jag bland annat köpte detta lite längre halsbandet. Tyckte om att det var kopparfärgad kedja, känns väldigt rätt i tiden, och kulan i glas var en liten kul detalj. Massor av härliga smycken i koppar hade COS fått in. Vill ha alla!
 

 

LOAFER LOVER

Jo men vi älskar ju skor. Man går upp och ner i vikt och kläder växter man ur, men skor är något som man alltid kan ha. Har använt mina nitloafers flitigt och mina från Ted Baker med pipa och bulldog på. Nu har två nya loafers flyttat in i garderoben!
Dom blå hittade jag på HMs hemsida. När HM för en gång skull gör några lite roligare måste jag ju bara ha dom! Båda paren är i sammetsliknande material.RSS 2.0