BUDGET / LYX

Sandaler i gladiator-stuket är något jag hållit utkik efter länge. Min absoluta favorit är sandalen från Ave Shoe Repair med remmar med knäppen, rem runt stortån och lite högre modell över ankeln. Knytningen längst upp är pricken över i:et! Över tvåtusen för ett par sandaler känns dock lite saftigt om jag ska vara ärlig, även om kvalitén säkert är fantastisk.
För att ändå ha ett par sandaler i garderoben köpte jag mig dessa andra från Asos för en billigare peng.
Känner man ändå att man vill lägga lite på kvalitéskor så har Ave Shoe Repair nu rea på sandalerna ovan. Istället för 2005 kostar dom 1497, blir ändå lite mer överkomligt.

TWO DIFFERENT STYLES

Idag kom ett paket från Asos hem till mig. I paketet låg bland annat dessa två solglasögon. Även om jag har mina Ray Ban och typ åtta andra bågar, så finns det ju bara hur många olika snygga som helst. Bra att satsa på kvalité och köpa "trendiga" bågar för säsongen till budgetpris. Runda solglasögon med detaljer i plåt och ett par i genomskinlig plast har jag suktat efter länge!
  
 
 

ÄLSKA LIVET

Imorgon är det måndag och denna måndag är måndagen jag inte behöver göra en sak. Inga skolarbeten som måste bli gjorda, jag är klar och det finns inget framför mig när det kommer till gymnasiet. Studenten i fredags var helt oslagbar! Champagnefrukost hemma hos Jennifer började halv 8 där vi åt snittar och drack bubbel hela klassen. En timme senare gick vi till skolan för brunch, fotografering, betygutdelning och ceremoni. Trots att jag inte ens var salongsberusad så gjorde lyckoruset att jag bara sjöng av lycka och struntade i allt.
Fattade inte och tror nog inte jag fattat än vad studenten innebär. Hela dagen kändes som en tillställning för mig, som om de vore min födelsedag, och på kvällen var det fest som vilken annan fredagskväll. Något mer än så förstod jag inte.
Jag fick fantastiska presenter, ett stipendium för bästa kompis på skolan, gick ut med 24 MVG av 30 lästa kurser, hade en fantastisk kväll och dag med familj och vänner och hade den bästa dagen någonsin!  
 


 

RSS 2.0