STÅL


tröja - HM
nitloafers - virgin blak

PÅSKMIDDAG

 
 
 

CHAINS&DIAMONDS

Smycken har verkligen blivit min nya thing, särskilt halband. Jag är oftast inte så fint klädd på fest för jag alltid vill ha något bekvämt på mig, så då passar det utmärkt med ett halsband som är lite för mycket till en enkel tröja.
Detta halsbandet köpte jag på jobbet och kommer från svenska märket Blond.
 
 
 

SPETS&PÄRLOR

60tals fest står på schemat ikväll och jag kommer vara skitful. Peruk och hela skiten liksom. 
För att jag uppenbarligen inte har andra saker att göra har jag suttit med nål och tråd och sytt på pärlor på presenten från mig och Lina till Emma. Har man ett liv känner jag?

 

WHAT TEAM?Tre sista föreställningar idag, dags att dra fram tönten inom sig. Here we go!

WEST BEACH HIGH

Heldag av repetitioner inför musikalen idag. Körde tre genomdrag av musikalen och filade det sista som behövde korrigeras. Ska ändå bli ganska kul även om min roll inte är särskilt avancerad. Föreställningar tisdag, onsdag och torsdag. Kommer vara fullspäckat schema hela veckan med allt som måste göras utöver musikalen i skolan. 

RUM-ISAR

BLONDE ANGEL

I torsdags var jag tillbaka hos frisören, mindre än två veckor sedan sist. För två veckor sedan blekte jag ner håret och la sedan i en toning och jag kände mig bara för jäkla tråkig. Min permanent är lite halvt kvar fortfarande och mitt hår kändes bara urtvättat och orange. Fick ringa och beställa en ny tid för att dra lite ljusare slingor. Känns lite bättre!
När jag ändå var där passade jag på att investera i ett nytt schampo och balsam, som funkar som inpackning ju längre man har i dom. Hårprodukter är ju ändå en investering. Dessa kommer från Kevin Murphy som jag använt ett bra tag. Miljövänliga och bra! Dessa är två nya jag testar nu när jag är lite ljusare och håret är lite skadat efter min permanent. 
Älskar dessutom stilrena och snygga förpackningar.
    

 

RSS 2.0