LOVE IT

 
Hösten har verkligen kommit som över en natt, och jag älskar det! Nackdelen med hösten på västkusten är blåsten som ständigt finns där, men bortsett från det är hösten helt klart favoritårstiden för mig. Lager på lager, murriga färger och snygga jackor är modefavoriterna. Hösten i största allmänhet med mysiga hemmakvällar, snygg inredning, frisk luft och färgerna är fantastiskt. Man kan inte annat än gilla det!
   
 
 
 
 

SPORTY


tröja - weekday
t-shirt - matinique
byxor - emilio
skor - palladium
halsband - ur och penn
armband - karen by simonsen
klocka - konrad

 
 


WATCH OUT FOR THIS

Hyllat Asos har jag ju gjort ett antal gånger genom åren, men för mig kan det aldrig bli för mycket! Trendigaste kläderna till killar och med blandade prisklasser är ju super. Billigaste märket är väl deras egna som dessutom, enligt mitt tycke, utgör hemsidans trendigaste plagg. Hur perfekt är det liksom?
I förra veckan satt jag och plockade ut mina favoriter av höstnyheterna och insåg att deras klockor är hur fina som helst! Jag är inte mycket för klockor som har en fullbelamrad urtavla. Vill helst använda klockan som en accessoar och kan tycka att klockan ofta tar över.
Dessa fyra jag valt ut nedanför ligger alla under 300 kronor och har det där enkla fast med en twist. Jag fullkomligt älskar färgen och urtavlan på klockan längst upp till höger, och den randiga längst ner till höger kan bli ur-snygg tillsammans med någon tröja med grafiskt tryck nu i höst!   
 
 
 
 

MATERIELL LYCKA

Man är ju en sån materialistisk människa, sorgligt nog. Min nya skinnjacka jag köpte i Stockholm genegerade ett lyckorus hos mig. Jag har så länge velat ha en vit skinnjacka i bikermodell hängandes i min garderob och äntligen! Min svarta jag fyndade har jag använt flitigt och en i vitt är nästan lika lätt-matchad. Denna går visserligen lite mer mot kräm, men är ursnygg till en helt svart outfit. Kommer från BLK DNM.


 
 
 
 
 

UTBILDNING

Fick en förfrågan om jag kunde berätta lite angående inredningsutbildningen jag läser i Stockholm, pris och upplägg och lite sånt. Utbildningen, som hålls utav Inredningsakademin, är en helg i månaden under fyra månader. Varje kurstillfälle kostar 6250 kr, alltså 25 000 kr för hela utbildningen.
Dom två första tillfällena handlar enbart om Homestyling och Homestaging, alltså att man fixar till redan möblerade eller helt tomma bostäder inför försäljning osv. Efter två helger i Stockholm blir jag diplomerad Homestylist och kan nöja mig där, eller också gå två extra gånger och då dessutom bli Certifierad Inredare, vilket jag kommer göra.
Mellan kurstillfällena får man hemuppgifter som man redovisar vid nästa kurstillfälle. Inför helgen när jag åker upp för andra kurstillfället hade vi som uppgift att homestyla rum hemma. Eftersom man ska styla som att bostaden ska ut till försäljning får man inte blanda in sin personliga stil allt för mycket, utan tänka att det ska tilltala den stora massan och tilltala alla sorters kunder.
Jag har valt att homestyla min syster sovrum, vardagsrummet och ska i veckan fixa till balkongen! Här nere ser ni två före och efter bilder på sovrummet.  

 

BIKER


skinnjacka - BLK DNM
byxor - Emilio
solglasögon - asos
skor - palladium
t-shirt - HM
 
 

HOMESTYLING


Fördelen med att gå inredningsutbildning är att man får köpa snittblommor till sina uppgifter istället för någon tråkig kurslitteratur. Igår fixade jag hela dagen med att homestyla min systers rum. Till nästa helg när jag åker upp till Stockholm igen ska jag ha homestylat flera rum att visa upp, så har två rum kvar att fixa nu! Riktigt kul uppgift men samtidigt lite svårt eftersom stylingen ska passa alla målgrupper vid en försäljning av bostaden. Man kan ju inte riktigt bara gå på vad en annan tycker är fint. 
Nu ska här flyttas möbler i vardagsrummet.   
 
 

SISTA KVÄLLEN

 
 

RSS 2.0