LOVE IT

Nu är min vecka på Fashion Week över och det har varit fantastiskt roligt att få vara en de av hela eventet. Jag blev teamleader på Båthallen och hade ansvar för att allt som skulle fixas mellan visningarna blev gjorda och att dom andra värdinnorna fick arbetsuppgifter. Mycket bära och grovjobb, vilket jag var beredd på. Man kommer ingen vart i denna branschen om man tror att varje dag inleds med ett glas bubbel.
Har varit hysteriskt långa dagar. I torsdags började jag halv nio på morgonen och kom hem först halv ett på natten. Efter att sista visningen var klar skulle allt packas ner och jag gick som en zombi och bar på bord och packade stolar. After all älskar jag verkligen denna värld jag fått leva i den senaste veckan så sjukt mycket och är så tacksam att jag fått möjligheten att testa på hur det är.        
Tog en välförtjänt sovmorgon igår till klockan tolv och åkte till stan för lunch med Samia och Victoria lite senare. Blev lite vinmys på kvällen trots att jag var hur trött som helst. Kände att jag får passa på när jag för en gång skull har något att hitta på.
 


"Värdinna" Linus Hermansson haha....

FÖRSTA VECKAN

Min första vecka här i Stockholm har varit hektisk men jäkligt rolig. Jag fick som jag sagt tidigare praktik på eventföretaget MEC som håller i Fashionweek, och har under förra veckan tagit hand om inköp och förberedelser inför denna vecka. Har kört runt i sötaste mini cooopern (jag som avskyr att köra bil) och varit hemskaste nervvraket någonsin när jag kört runt i Stockholm innerstad. Jag vågar liksom inte ens göra en oskyddad vänstersväng hemma i lilla Lysekil.
Har packat över 500 goodiebags och ja, fixat med det mesta helt enkelt!

Imorgon drar Fashionweek och är så himla taggad! Har riggat upp lokalen hela dagen med backstadge, stolar till visningen och allt runtomkring. Är på båthamnen med ett gäng värdinnor medan de andra gänget är på Berns salonger. När jag först kom hit ville jag verkligen till Berns, men nu när båthallen är fixad känns det så bra att va stationerad här! Har fått extra ansvar här ute så känns super kul. 
Är fortfarande kvar i lokalen och ska snart få åka hem. Då blir det vila fötterna och välja kläder tills imorgon, lär bli intressant haha... Ida Sjöstedt visar imorgon, då vill man ju inte va ful iallafall.


MOVING ON

Fina ni, nu hörs vi äntligen av igen. Under denna veckan har det hänt så himla mycket. Under torsdagskvällen på avskedsmiddagen med arbetskamraterna förstod jag inte riktigt att det var sista kvällen tillsammans, vilket resulterade i ett hastigt hejdå och känslosamt avslut. Min chef är en sån himla fin människa!
fredagen började jag dagen med brakfrukost hos Marielle, hejdå till farföräldrarna, frisören för att bli fin inför Fashion Week och på kvällen hade vi avskedsgrill hos mamma med släkten. Jag var hel död efter att ha varit igång sedan nio på morgonen.
 
lördags gick den fullpackade bilen med pappa och syster till Stockholm där dom stannade kvar och sov en natt. Första kvällen ensam i lägenheten var i söndags, vilket verkligen inte var kul. En massa tankar svävade runt och jag fattade verkligen inte vad jag gör här uppe. Bättre har det gått för varje dag i alla fall! Mer om min vecka här uppe kommer i helgen när jag får lite ledig tid. 
 
 
Vann golden record av arbetskollegorna
 

NH 5

 
Igår hade jag en sista middag med tjejerna. Ana drar en snabbis till London innan hon börjar plugga och passade på att ses då hon kommer hem samma dag flytten går.
 
Annars så lever jag i ett kaotiskt rum och bara stirrar på det sista som måste sorteras och packas ner. Jag känner mig som ett nervvrak som är tråkigaste människan att umgås med. Bra tajmat med att det är nu jag ska säga hejdå till alla. På lördag går i alla fall flytten och förhoppningsvis ska jag hinna med allt det sista.  
 
 
 

FULLT UPP

Fullt upp kan man säga att jag har utan att ta i det minsta. Fortsatt jobb måndag till lördag och inatt åker jag upp med första flyttlasset till Stockholm. Har senaste veckan försökt packa och ordna med det sista, samtidigt som sommarkvällarna lockat en hel del. Tror iallafall att det mesta är klart! Som tur är har jag världens bästa mamma som fixar och donar med allt och skriver sina söta små listor så att vi inte ska glömma något. 
Jag och mamma stannar tills på måndag då jag har en arbetsintervju på morgonen. Känns skönt att vi har en extra dag där uppe till att fixa iordning och kunna se på området på kvällen imorgon.
 
 

RSS 2.0