NYÅRSAFTON

Nyårsdukningen är klar, maten förberedd och jag har slutat jobbet. Nu är jag redo för middag och avsluta 2014 med bubbel! Vilket jäkla år! Kaosflytt hemifrån till ny stad, jobb på Fashion Week, nytt jobb, träffat nya vänner trots att det såg hopplöst ut ensam i storstaden och en jäkla massa mer har hunnits med. Kan inte jämföra mig själv från januari fram tills nu. Känns som två helt olika personer. Känns härligt med nytt år med nya rutiner, utmaningar och möten. Im ready!Nyårdukningen gick i guld detta året

X-MAS

God jul på er godingar! Det snöar för stunden i Lysekil så julstämningen kryper sakta inpå för min del.
Igår hade vi vårt traditionella julfirande hemma hos mamma, vilket avslutades med att bära fram julmaten igen vid klockan ett på natten och sängdags vid två. Den 23e är verkligen bästa julfirandet när hela släkten på mammas sida är samlade och det känns som jul på riktigt. Idag ska vi samlas med farmor och farfar hos pappa och imorgon julfirande hos farmor med mina kusiner och farbror. Det är ju lite körande fram och tillbaka kan man säga...

Önskar er iallafall en fin och en inte allt för stressig julafton. HOMETOWN


Sitter på tåget påväg mot Göteborg och vill bara vara hemma nu nu nu. Tog tåget 19:30 från Stockholm och gick hem lite tidigare ifrån jobbet förut. Jag hade ställt in mig på ledighet och kände hela dagen på jobbet att redan var påväg mot västkusten, så att gå hem tidigare passade utmärkt. Skönt att inte behöva stressa allt för mycket!
Är framme om 45 minuter och klickar igenom lite podcasts för att fördriva tiden lite. Mamma är så söt och hämtar mig i götet så jag slipper en två timmars lång bussresa efter tåget. 


FIX&TRIX

 
Var en fruktansvärt redig människa under gårdagen och nu på morgonen och fräschade upp lägenheten och tvättade det sista som ska med ner i resväskan på fredag. Samia kommer över på sleepover och middag här ikväll, så var tvungen att få klart det mesta.
Inte träffat Samia på flera månader nu känns det som, så ska bli kul att ha lite catchup-talk innan vi båda åker hem över jul. Hon tog så bra hand om mig här uppe när jag var nyinflyttad. Man är inte van vid att människor öppnar upp för nya bekantskaper utan att veta något om personen. Lite speeddejting över det hela, men det gillar vi!   
 

KRISTALL

 
Det är farligt att jobba i inredningsbutik och ser allt som kommer in. Jag var bara tvungen att byta ut min lilla kristallkrona i hallen mot denna maffiga när mina chefer bar in denna i butiken. En gånger en meter och alldeles för stor med tanke på att jag slår i huvudet 60 gånger om dagen, men det är det värt!

GLÖGGHÖRNA

 
Även om ja fixat iordning någorlunda adventsstämning hemma, så har jag inte riktigt julstämningen kommit så som jag så gärna vill att den ska. Jag och mamma drack glögg och lyssnade på julmusik i stort sett varje dag hela december förra året. Måste hälla i mig några flaskor innan jag drar tillbaka till västkusten nästa vecka...
Min glögghörna i lägenheten är ändå mysig, men är bara när Louise är på besök som vi frossar!
 
Fredag är här och jag laddar upp i sängen inför jobb. AW:en igår var på restaurangen Grill på Drottninggatan, vilket är snyggaste stället hittills jag varit på i huvudstaden. Snygg inredning med lyxig känsla, utan att det bara är krispiga linnedukar och fint porslin. Hellre tunga sammetstyger draperade, djurhuvuden och franslampor så att det känns avslappnat!
 
 
 

RSS 2.0