FREAKING DONE!

Idag är en bra fredag! I onsdags fick jag äntligen till det sista med min certifieringsuppgift till inredare som jag jobbat superintensivt med dom senaste veckorna, så igår skickade jag äntligen upp den! Om jag inte blir godkänd vet jag inte riktigt vad jag gör, men är det finskysteringar som jag måste komplettera så får väl det gå bra. Så skönt att det äntligen är klart i alla fall efter allt jobb.


Bilder från homestylingen vi gjorde som sista uppgift i Stockholm. Vi fick homestyla en nyrenoverad lägenhet i Vendelsö som skulle ut till försäljning på hemnet. Jag sprang runt som en idiot och försökte få ihop allt och tjejerna trodde jag var geni när det kommer till alla tekniska saker för att jag är kille? Jag var yngst och inte ens flyttat hemifrån liksom... Min panik när jag skulle få upp alla taklampor var fan inte nådig.
 

HMMM...

HMs vårnyheter känns sämre än vanligt måste jag säga. Nog för att deras stora grej är basplagg men jag menar hallå, lite roligare plagg kan dom väl ändå slänga in också? En del i deras kollektion brukar vara lite punkig/rock-inspirerad, samma denna vår, och det är som vanligt dom plaggen som i alla fall jag fastnat för mest. Basplagg även där i och för sig, men lite kul detaljer som raw cut sömmar osv.
Nu till våren har dom tagit in en äkta skinnjacka i bikermodell som jag hade varit riktigt sugen på om jag inte hade haft en typ kopia av denna. Vecken på axlarna är det däremot inte på min, men det har jag på min vita från BLK DNM. Gillar när dom tar in lite naturmaterial och inte bara kör på budget varianterna, även om 1999 ändå är billigt för en äkta skinnjacka.            


 
 
 

BAGGY

En ny favorit som flyttat in hos mig är denna väskan! Den kom in som vårnyhet på jobbet för någon vecka sedan och jag haffade en direkt när jag packade upp den. Zebramönster är verkligen så snyggt och modellen är praktisk. Man har alldeles för få mönstrade väskor!
FOREVER ALONE

Igår firade jag mysigaste alla hjärtans dag tillsammans med Evelina, Jessica och Emelia. Vi är alla singlar så jag föreslog att vi skulle sammanstråla och tröstäta tillsmammans. Det blev hemmagjord pizza, vindrickande och jag fixade fetaste frozen yoghurt-buffen med mängder av topping. Så mysigt!


Så gott så man vill dö.
 
 
 
Tjejerna fick varsitt armband från me, myself and I, med en liten intern baktanke. Den historien sparar vi för oss själva!
 

MATINLÄGG SAY WHAT


Imorse satte jag klockan tidigare än vanligt för att bara kunna hinna va. På onsdagar börjar jag klockan 10 vilket är tidigast på hela veckan och jag är lika trött varje morgon, även om 10 är mycket senare än vad de flesta andra börjar jobba. Tror att det där bara har med rutiner att göra för skulle nog vara lika trött om jag börjat klockan 7 haha...
När jag ändå hade mer tid än vanligt passade jag på att byta ut min halva skål med k-special som jag motvilligt trycker i mig varje annan morgon. Viktigaste målet på hela dagen har man hört sedan förskolan, men det värsta som finns att orka med om man inte har så mycket tid på morgonen. Måste verkligen börja få ordning på kosten inför sommaren känner man ju, men så tråkigt...
 
 

TWERK IT!Lördags kväll var som väntat lika rolig som vanligt. Jag twerkade runt i min nya t-shirt från Asos!
 

KAREN

Karen By Simonsen levererar verkligen hela tiden snygg kollektioner. Ganska enkla plagg men med snygga detaljer, vilket vi alla älskar. Jag har tidigare köpt en kostym från henne och några överdelar, och nu fyndade jag denna cardigan till halva priset. 2499 kändes lite saftigt, men nu när den var till halva priset var det ändå överkomligt.
Vi har haft cardiganen hela hösten på jobbet men jag har inte tänkt riktigt på den innan. Nu när kylan kom som en chock slängde jag dock på mig den en dag och jag gillar den massor! Ärmarna är i äkta skinn och strukturet i tyget som vaxat. Kommer bli den perfekta vårjackan!   

 

LONDON BITCH

I fredags fick vi äntligen allt klart och resan till London är äntligen bokad! Jag tillsammans med Emelia, Evelina och Lisa åker dit i mitten av mars och hälsar på Ana som flyttar dit redan på tisdag. Efter många om och men fick vi bokat dom ultimata flygbiljetterna så vi hinner få sex heldagar där nere vilket känns så skönt! Känns som jag jobbat ihjäl mig under hela december och nu traskar man runt i kaos på jobbet med bara reavaror och viker och viker, tills någon kommer och röjer runt allt igen. Behöver semester så himla mycket!
Även om det blir en stadssemester känns det ändå bra att det blir några dagar att hinna allt på. Lär ju bli en hel del shopping och utgångar, samtidigt som jag vill känna att man hinner få semesterkänslan med att bara sätta sig och luncha med ett glas vin och se på streetstyle. Jag längtar så jag spricker!    

 
 

RSS 2.0