SOLESTRUCK

Solestruck.com har just nu 30% extra rabatt på alla sina skor på rean! Utan tvekan bäst utbud på skor när det kommer till hemsidor, och butiker också för den delen. Jag har plockat ihop några favoriter på rean nedan, vilket mest är platåskor just för att deras utbud på märket Buffalo är grymt bra.
Jag gjorde misstaget att glömma av tullen och fick betala nära 800 spänn när jag kom för att hämta ut dom. Dessutom var ena paret trånga så jag fick skicka tillbaka dom, vilket bara det gick på nära 600. Så kolla noga storlekarna innan ni beställer! Bra tips även till er Jeffrey Campbell dyrkande tjejer, tror det ska finnas en del på rean.

 

 
 
 

 

 
 

 

NH5

I lördags bokade jag bord på mysigaste restaurangen i stan där jag, Evelina, Lisa, Jennifer och Emelia åt middag en sista gång innan Ana drar iväg till London. På tisdag blir hon London-tjej på riktigt med lägenhet, jobb och hela skiten och det känns så himla roligt! Känns så kul att mina vänner åker iväg och testar på nya oväntade saker och att det faktiskt blir lyckat! 
Efter god middag och flädercocktails bland underbar industriinredning och clubfåtöljer, drog vi vidare för vin på stammisstället. En himla mysig lördagskväll! Nu försöker vi få ihop ett datum som passar alla att åka iväg några dagar i Mars och hälsa på henne. Jag har aldrig varit i London tidigare och det ska bli så himla kul! Mina vänner som varit där säger att staden passar mig perfekt och jag har laddat upp med nyinköpt hatt och jacka.       

 

 

FRIDAY

    
 
 Äntligen, äntligen, äntligen har hyllor satts upp på mitt rum och skorna från min garderob har förflyttat sig upp på väggen. Estetiskt sett inte jätte vackert, men så praktiskt! Ordet praktiskt samt funktionellt är typ värsta orden i nationalencyklopedin, men i detta fall får det ändå ta över. Mer plats i garderoben att utnyttja och jag känner näst intill lyckorus!
 

ROSE

Samtidigt som jag har panik över bristen på plats i min garderob på grund utav alla kläder, kunde jag inte motstå lite Asos shopping när jag fick presentkort av mina fina vänner i present. Shoppingförbudet får helt enkelt träda i kraft nu igen när paketet anlänt! 

Jag fick bland annat fyllt på min smyckessamling lite, jag som ändå använder alldeles för stora halsband rätt så ofta. Guldhalsband har man ju samlat på sig några senaste året, men nu när rose har fått sig ett sånt uppsving, fick det bli ett halsband i rose istället! Lite nitar, detaljer i plast och passar perfekt till min klocka i rose jag köpte för ett tag sedan. Användbart ändå!
    SKETCHY

Efter en bra lördagskväll med min goding Marielle blev det helt plötsligt måndag igen och back on track it is. Hela dagen har spenderats i samma kläder som gårdagen, framför Google Skechup och min sista uppgift på inredningsutbildningen. Grundsketchen är klar och planlösning för ett café är det enda som står i mitt huvud just nu. Efter att jag jobbat tisdag-torsdag funderar jag på att besöka de olika caféerna i stan och färgbutikerna för att suga i mig lite inspiration. Känns så skönt att jag är igång!
Nu ska jag snart jag ta en välförtjänt paus från termosen med kaffe, fräscha till mig och besöka gymmet.Bilder på hemuppgiften i Google Sketchup på lokalen jag gjorde om till lägenhet... 
...och sedan till kontor.

 
 

HARD LIFE

 
 

Jag som är världens största jul-gubbe ska trotsa mina inre känslor imorgon och städa ut julen och ändra om mitt rum till en walk-in closet. Nej, jag har inget eget rum med kristallkrona att ha mina kläder i, tyvärr. Istället har jag bestämt mig för att allt som heter inredningsdetaljer ska bortprioriteras och jag ska istället bo i en garderob. Shopaholicens kläder får helt enkelt inte plats...
 
 
     

2014

En liten paus såhär in på det nya året fick det bli här! Jag har haft fullt upp med att smälta all julmat, gått ut på juldagen, försökt träna som jag inte gjort på en månad typ och jobbat varje dag med undantag för dom röda dagarna. Känns verkligen som det gått i ett!
Efter denna veckan känns det som vardagen borde rulla på som vanligt igen i alla fall. Jag har panik över min certifieringsuppgift till att bli inredare som jag verkligen lagt undan och inte ägnat en tanke åt, och som jag vill få klar som snabbt som möjligt. Förhoppningsvis kommer jag in i vanligt rytm igen som sagt och kan få igång pluggandet!
 

Bild på dukningen på nyår. Jag hade Evelina och Jessica över på trerätters. Har nog aldrig haft ett så oplanerat nyår som denna gången, men trots omständigheterna, vart det ändå lyckat tycker jag.
 

RSS 2.0