BRUNCH

Idag har det varit helt fantastiskt väder i Lysekil! Sol och nästan vindstilla, i alla fall så vindstilla det kan bli i en kuststad som denna.
Jag bjöd hit Jessica på champagne-brunch för att fira att vi tackat ja till lägenheten på söder och att vi ska flytta i augusti! Hur sjukt kul är inte detta liksom?? Vi små lysekilsbor ska flytta till mysiga Södermalm utan en aning vad vi ska jobba med och utan några vänner alls i huvudstaden haha.. Vi är i alla fall så peppade på att komma ifrån denna lilla stad och hitta på något annat. Så glad att det är vi som flyttar tillsammans och jag vet utan tvekan att vi kommer få det så himla kul. Lyckorus på detta!
 
 
 

LONDON POSE

 
 
    

LONDON

 
 
 

HATA DRESSAT

Hemma igen ifrån Stockholm som varit så mysigt tillsammans med mamma. Jobb i två dagar innan jag drar iväg igen och denna gången till London för att hälsa på Ana, ska bli så härligt!

Eftersom London väntar blev det inte mycket till shopping i helgen. Fick inhandlat lite basplagg som behövde kompletteras i garderoben och denna skjorta som jag tänkte ha med mig till London. Ana har förvarnat att man måste vara finklädd när man går ut, vilket inte passar mig särskilt bra som är mer uppklädd till vardags än när jag går ut. Kavaj är det värsta som finns att festa i.

Denna skjortan tänkte jag i alla fall jag kunde ha någon kväll till mina kostymbyxor med lite häng från InWear eller också under en svart kavaj för att göra det lite roligare än med bara en vanlig vit skjorta under. Om jag inte kommer in på klubbarna får jag väl hänga med alla hipsters på deras ställen.
 

 
 

DINNER

 
Dags att snart göra iordning sig för att gå ut och äta middag. Idag har jag och mamma lekt turister på riktigt med fika i Gamla Stan efter att ha kollat på lägenhet, besökt slottet och sedan kollat second hand- och antikvitetsbutiker på Upplandsgatan. Tanken va att vi skulle gå på söder hela dagen men det blåste som fan, så vårt dagsschema var klart redan vid 3. Istället köpte vi oss en påse godis och gick och la oss på hotellet. Roliga vi är när vi för en gång skull är i Stockholm liksom...
 
 

HUVUDSTADEN

Nu går bussen mot Göteborg med mamma om en halvtimme där vi måste vänta en timme innan tåget mot Stockholm går. Planerna för idag är shopping på stan med lunch och en massa fika. Ska vara bra väder hela helgen med 10+ vilket är fantastiskt. Äntligen åker solglasögonen på efter allt för lång vila! 

 
 
 

NEW IN

På Asos damsida har dom märket New Look som i vissa fall finns upp till min stora storlek 43, vilket är perfekt. Man kan hitta fina skor även på herrsidan givetvis, men oftast är det så få som jag fastnar för.

Jag har slängt ett öga New Looks kläder som även dom är ganska så fina och till ett bra pris så som skorna. Just beige och brunt är något som jag trivs väldigt bra i men som jag sällan köper. Beige känns så tråkigt, men när dessa kängorna låg runt 400 så slog jag till. Lite extra dragkedjor som inte funkar och onödiga spännen gillar vi! 


 

MORGONSTUND

Underbart med sovmorgon och en morgon utan något alls planerat. Nu när jag skickat in min inredningsupggift finns det helt plötsligt inget som jag måste göra, utan får lediga dagar utan krav. Solen har lyckats tränga sig fram igenom molnen här hemma och jag funderar på att skippa måndagspasset på gymmet och ta en lång powerwalk istället. Man är verkligen så beroende av solljus just nu.  


Det är verkligen vårkänslor när tulpaner finns på borden hemma igen. Har lovat mig själv att när jag flyttar hemifrån ska jag byta ut lördagsgodiset emot färska blommor från något mysigt torg. Så himla värt det och papegojtulpaner är verkligen så fint!
 
 
 

RSS 2.0