FUCKING BURST 
 

PALMSPRING


 
"Sista dagen" på jobbet i finbyxor från Part Two (älskar palmprintet) och gammalt garderobsfynd i form av finskor från HM.
 
 
 
 

TRIP

Hej mitt upp i packningskaoset! Jag är mitt uppe i packningen för en helg i Göteborg. Jag och tre vänner bestämde oss för en liten mini-weekend när jag för en gång skull har en ledig helg. Vi åker ner imorgon och går på stan, lunchar (förhoppningsvis i solglasögon i solen) med ett glas vin, går ut på kvällen och övernattar på hotell. Blir mys!


Hörlurar från Happy plugs, dusch-gott från Dolce, ekologiskt vax från Kevin Murphy, plånka från Marc, myggiga solisar från Asos, necessär från DKNY och favoritparfymen Black från Ferrari får hänga med mig.
 

ROGER MBEE

 
Sedan en tid tillbaka har jag följt denna Paris-bloggaren Roger Mbee efter att ha hittat honom via hans look book sida. Var bara tvungen att dela med mig! Hans klädstil är ingen kopia av min egna, men SÅ inspirerande. Nu i mellanperioden mellan vår och sommar behöver vi så mycket inspiration som det bara går att få, i alla fall jag. Gå in här för att kolla in de snygga bilderna på den extremt snygga människan.
 
 

RSS 2.0