GO FIKA


Adventsfikan är uppäten, hur mätta som helst. Älskar att dricka julmust i champagneglas och försöka få in lite lyx i den tråkiga vardagen man har.


FÖRSTA ADVENT

Söndag och första advent, sånt älskar vi! Jag har varit ledig torsdag och fredag denna veckan och inte gjort annat än adventsstädat och peppat inför advent. Så traditionsenlig man är så älskar man sånt här. Första advent i sin egna lägenhet liksom! Louise och Isabella är påväg till mig nu för lite adventsfika. 
Jag är rätt seg efter utgång fredag och igår, men lite fika med vänner är ingen för trött för!JULPREPP

Har varit härligt att haft syster och mamma här över helgen. Eftersom syrran är gravid har helgen blivit sådär lugn och skön utan några måsten, där vi bara gjort saker som fallit oss in för stunden. Nu är det en månad tills jag är tillbaka till dom på västkusten och då för att fira jul. 
 
Lämnade av dom vid tåget på förmiddagen i söndags och mötte sedan upp Louise direkt på centralen. Solen kikade fram i vinterkylan och vi strosade runt i Gamla Stan, fikade, preppade inför första advent med lite shopping och gick på stortorgets julmarknad. Får fjärilar i magen på grund utav myset. Ska hänga på stortorget varje helg och dricka glögg. 
 
 

ADVENTSFIKA

 
Kände ett akut sug efter advent och julkänslor igår, så jag bjöd över Louise för adventsfika istället för kvällsmat. Lussekatter, pepperkakor, julmust och glögg satt bra. Louise party poopade med prinsesstårta mitt upp i allt.
Min jobbvecka är slut efter idag och det är så skönt att ha en ledig helg. Även om det kan vara lika skönt att få en ledig vardag in emellan så är jobb måndag-fredag ganska gott det med. Det är ju trots allt under helgerna man hittar på mest saker. Ikväll blir det iallafall utgång!
  
 

MISS MY GIRL
  
 

FREDAGSKVÄLL


Bild från igår med Katarina, Tanja och Kamilla. Riktigt trevlig kväll! Tjugo år äldre, men det var dom som orkade träna MMA idag medans jag låg i sängen tills eftermiddagen. Fantastiskt härligt ändå!
Jag har haft slappaste lördagen i sängen som sagt. Kom hem strax innan fem imorse och har känt mig helt död sedan dess. Ska faktiskt möta upp Samia och Viktoria för utgång om någon timme. Orkar egentligen inte, men gör ett desperat försök att känna mig lite ung. Sånt här ska vi klara av! 

FRIDAY

 
Underbara fredag! Dags att snart dra mig mot jobbet för ett extrapass och sedan tar jag helg. Är ju bra skönt med lediga helger ändå.
Min frisör från hemstaden kommer upp idag, så en drink med henne och kanske lite finputs på håret är inplanerad i alla fall. Ses vi ikväll hinner jag med inflyttningsfest i Södertälje imorgon kväll!
Annars blir det en ganska så lugn helg för mig utan några speciella planer. Ta dagen som det kommer och bara strosa runt hemma bland nya snittblommor och med te i handen låter ju inte äckligt liksom.  

WANG BANG

HMs samarbete med designern Alexander Wang finns uppe klockan tio på webben och i utvalda butiker denna snöiga novemberdag. Det är lite utav en tradition att försöka få med sig något av plaggen med sig hem vid varje samarbete HM gör. Ska in till stan senare och försöka få med mig något denna gången också!
Äger en Alexander Wang skjorta sedan tidigare som jag faktiskt aldrig använt, men denna kollektionen blev ju en liten påminnelse. Plaggen är väldigt sportiga, vilket jag faktiskt tycker om även om jag själv inte är särskilt sportig. Har plockat ihop mina favoriter nedanför. Tror att det kanske blir antingen den svarta eller grå sweatshirten för min del, och skorna är ju faktiskt bra snygga.


 

NYTT SKINN

 
Byxor från Zara jag inhandlade för någon månad sedan. Konstskinn med en hel del detaljer som jag kör med väldigt basiga plagg till för att inte blir allt för extrem.
Tog mig en sväng in till stan på torsdagen förra veckan när jag ändå var ledig, och Zara har så mycket fint just nu så man blir nästan lite sjuk. Alltså alla jackor. Can´t handle this. 
 

RSS 2.0