YEY

Nionde dagen med jobb och jag laddar upp inför två dagar ledigt efter denna arbetsdag. Känns välbehövligt.
Enligt prognosen ska det bli fantasikt fint höstväder med sol och värme dom närmaste dagarna, så jag hoppas kunna trycka in lite annat än städning och andra nytto-göror under dagarna. In till stan och shoppa lite tänkte jag unna mig iallafall. Tre utgångar är inplanerade under helgen, om man orkar, så lär väl få köpa på mig lite maskeradkläder också tänker jag.
Annars vill jag börja spendera lediga dagar på något mysigt södercafé med en bok i handen i timmar. Då var det bara mitt ständiga problem att jag aldrig fastnar i böcker...

 

CUT CUT


Startade morgonen hos min fina frisör som jag haft hela mitt liv, men som alltid är lika taggad och fantasifull när jag kommer in och alltid vill hitta på något nytt. Har inte klippt mig mer än med rakapparat själv utan spegel sedan i augusti, så det var verkligen dags. Höll ut efter att jag inte fick någon drop in tid uppe i Stockholm så vi kunde ha lite catch up. Är så skönt med lite egentid och bli ompysslad!

Annars har min helg hemma varit bra. Känner mig sjukt trött och försöker pussla så mycket som möjligt så jag träffar alla, men är verkligen svårt. Tur jag inte åkte nästa helg och bara va här fredag till söndag. Man ska ge så mycket som möjligt med alla man träffar  och tiden går verkligen inte ihop... Det är ingen semester direkt haha.
Å andra sidan är jag inte den som säger nej om någon vill komma upp och hälsa på mig i Stockholm, så det är väl bara att inse att man inte kan vara på alla ställen samtidigt och på topp. 
Ska snart iväg på en fika med gamla chefen, och efter det, krama på min mamma som kom från Kroatien igår.LAZY DAYS

Min lediga söndag blev allt annat än så produktiv jag hade velat, som det alltid brukar sluta med. Tänkte mig att starta morgonen med en springtur och städa lägenheten osv, fast nej. Låg paralyserad i sängen tills klockan två ungefär. Borde egentligen kännas ganska så okej när himlen var mono tomt grå hela dagen, men så brukar dom flesta av mina lediga dagar sorgligt nog sluta haha. Förhoppningsvis får jag lite energi tillbaka snart igen! Känner mig som en degklump i både kropp och huvud.
 
Under kvällen kom jag igång lite efter en dusch och fixade till det lite i lägenheten, även om det inte var på samma nivå som att typ skura alla köksskåp. Fick lite bibliotekskänsla i köket med ny gardin från HM  i öppningen in till mitt gamla skafferi som legat i förpackning och stirrat på mig i en evighet. Kändes fantastiskt skönt att slippa se allt man slänger in i en sånt extra utrymme, även om det är sjukt skönt att ha tillgång till det.
  

 
Älskar min utsikt från mitt köksfönster. Så idylliskt verkligen! Väljer utsikt över hustak framför havsutsikt alla dagar i veckan.

CARRIE+MR.BIG

Sweatshirtsen från Manners Apparel har blossat upp och blivit väldigt populära, och jag kunde ju faktiskt inte strunta i att haka på trenden.
Seth + Summer hade egentligen varit lite mer Linus med tanke på att jag slaviskt följt OC i mellan- och högstadiet och knappt sett SATC mer än filmerna, men Carrie + Mr Big är trots allt lite snyggare. Gå in på Mannersapparel.se och kolla in deras olika tryck!

 
 
Inviger tröjan på jobbet idag tillsammans med mockaskor från HM.

RSS 2.0