SNITTARBLÅ MOCKA

För två veckor sedan när jag tillsammans med Emelia och Josefine gick på shoppingrunda på stan sprang jag på denna mockajacka inne på Zara.
Jag hittar verkligen någon jacka varje höst hos dom, förra året en svart i mocka, skinn och päls som jag jagade hysteriskt efter att jag inte kände att jag hade råd första gången jag såg den men som jag trots allt ville ha sjukt mycket. När jag gick på denna vart jag först lite besviken att den inte var i svart. Har länge suktat efter en svart mockajacka utan att hitta någon och det hade trots allt varit lite mer lättmatchat. 
Dock var denna speciell just för den snygga blå nyansen, så efter lite övervägning fick den följa med hem. Har mest blivit använd tillsammans med en vit t-shirt och svarta jeans.ZARA - 1695:-

LAZY MONDAYS

Haft en fin helg med tjejerna. Brunch på nytorget, utgång på lördag och igår kom Emelia hem till mig för sleepov medan Evelina åkte hemåt. 
Jag och Emelia lunchade på Vapiano, satt ute i spöregnet under infravärmare och markis och svullade och avslutade kvällen med tacomys och annat. Har verkligen inte gjort annat än ätit denna helgen asså haha! I och för sig är mat livet.
Jag är ledig från jobbet idag så har hunnit hängt med Emelia fram tills hennes tåg hem gick. Är så glad för henne.
 


 
 

BRUNCHIE

 

NYSTART

På tåget mot Stockholm igen efter en vecka hemma på västkusten. Har varit fantastiskt skönt med lite ledighet efter allt jobb i sommar och efter att ha blivit inslängd i en ny värld på bara några dagar. Flytta hemifrån, flytta till ny stad, flytta ensam, köra i Stockholmstrafiken, sticka iväg från praktikplatsen på jobbintervju, jobb på fashionweek och relationer till nya människor. Allt har gått så snabbt under en sån kort tid att man verkligen inte hunnit landa i sina tankar än. 
Imorgon är första dagen på jobbet och jag känner mig redo att komma in i någon slags vardag igen!
 

 
Blev bortskämt av Emma genom att starta lördagsmorgonen med lyxig spafrukost. Vi satt med utsikt över vattnet och pratade om våra liv som nyinflyttade i två huvudstäder. Är så taggad på att besöka henne i Paris några dagar i höst om jobbschemat passar. Tänker uteserveringar invirade i filtar, promenader iklädd långkappa, macarons, antikvitetsbutiker och turistiga bilder vid Eiffeltornet.
 
 
 
 

SEMESTER

Hade som väntat en fin helg tillsammans med tjejerna förra helgen. Stockholm bjöd på underbart väder och vi njöt till fullo. Långa frukostar, vin i solen på Berns, unnade mig lite höstplagg (ska börja visa lite nyinhandlat här igen), utgång fredag och lördag och promenad på söder. Perfekt helg utan egentligen några måsten. 
 
På söndagen när tjejerna tog tåget hem honkade jag och är nu på plats i Lysekil för en veckas ledighet. Börjar jobbet på måndag så jag passar på att äta från en färdigdukat bord, träffar släkt och vänner och bara är. Tar verkligen dagarna som dom kommer och det känns rätt skönt att jag inte har en massa inplanerat. Har jobbat hela sommaren och sedan hoppat på hela svängen med Fashion Week, så det har verkligen gått i ett. Sovmorgonar är min bästa vän för tillfället.
 
 

FW SS 15CARIN WESTER
 


BORÅSTEXTILHÖGSKOLA
 

RSS 2.0