MAGNOLIA ROUGE

För några månader sedan var jag med och stylade på ännu en inspirationsplåtning med fotografen Isabelle Hesselberg och floristen Linnéa Bergqvist. Nu är bilderna klara och publicerade på Magnolia Rouge! Gå in och kolla på inlägget genom att klicka HÄR!


 
Styling: Jag
Fotograf: Isabelle Hesselberg (2brides) 
Florist & stylist: Linnéa Begqvist (the wild rose)
Modell: Hanna Myrberg
Pleceringskort & kalligrafi: Jenny Skantz
Örhängen: Lily and rose
Hår & make-up: Mia Adam 

RÖDTJUT

Fullkomligt älskar att vädret håller i sig så bra som det faktiskt gör. Håller tummarna för att september blir någorlunda varmt så man kan njuta in i det sista. 
Igår kom Alma över efter jobbet och vi satt på balkongen med filtar, ljus och gottade oss hela kvällen. Så härligt när det blir mörkt på kvällen men när man fortfarande kan klara sig utomhus med filtar och en extra tröja!  

 
 

FASHIONWEEK

Igår avslutades Fashion Week för i år. Nytt team och lite annat har gjort saker och ting annorlunda i jämnförelse med tidigare år, men det har faktiskt flytit på riktigt bra trots det!  



Bild från innan Ida Sjöstedts visning. Alltså denna kvinna... Bara älskar henne! Barbie, kvinnligt, långklänningar med tyll, paljetter och jävligt mycket blommor kan bara inte bli fel. Konsten att ha en röd tråd i alla kollektioner samtidigt som man ska förnya sig är sjukt svårt, men tycker ändå hon lyckas bra varje gång. Älskar att hon bara kör sitt race fullt ut! 


Minimarket.

Bild innan By Malinas visning. Fantastiskt blomsterarrangemang från Bloem Stockholm. Missade tyvärr visningen vilket var synd då hon är en utav mina favoriter.    
 

Carin Wester.


I tisdags drog jag och några värdinnor till Peronis efterfest på Hallwyl Museums innergård. Fantastisk lokal med temporärt tak över gården för att skydda mot regnet. Blev en bra tidig kväll, men några öl efter en lång dag var välbehövligt kände vi! 

 
Sista dagen startade vi upp morgonen med frukost på Berns.
 
 
Ann-Sofie Back bjöd på frukost.

FW SS 16

På måndag drar Fashion Week ss16 igång i Stockholm! För två säsonger sedan, när jag dagarna innan flyttat upp till Stockholm, var första året jag var med. Jag jobbade veckan innan hos eventföretaget MEC med förberedelserna inför veckan och var sedan med och hade ansvar för alla värdinnor på Båthallen.
I februari i år blev jag tillfrågad att vara med igen och höll då till i Stora Salongen på Berns. Det var så kul att få hänga i Berns fantastiska lokaler och även om jag tog hand om värdinnorna igen, var det väldigt annorlunda från året tidigare.
 
Tanken var från början att jag inte skulle vara med i år på grund utav att MEC inte längre är ansvariga över veckan. Är mycket lättare när dom sett vad man går för i två säsonger och man blir tillfrågad. Jag ramlade dock över informationen att BON är dom nya ansvariga i år och på jobbet var jag ledig precis dagarna under Fashion Week. Kändes lite som det var menat! 
 
Imorgon drar vi igång med uppriggning av allt och så kör vi visningar måndag till onsdag. Förra året var jag så stressad över nya lokaler och allt annat att jag helt tappade intresset att fota visningarna. Tänkte bara på allt som skulle göras så fort visningen var klar haha. I år ska jag försöka bli klart bättre!
 
 
 
Bilder från Fashion Week aw15
 
 
 
 
 

TEGEL


skinnshorts från Weekday / t-shirt & solglasögon från Asos / skor från Attitude 
 

JOBB SHOPPING

Man blir ju lite sjuk utav att jobba i en inredningsbutik proppad med saker man bara älskar. Eftersom jag hyr i andrahand och vet att jag bara har ett år kvar att hyra, stoppar det mig från att handla ihjäl mig. Trots det kan jag ju bara inte motstå att handla vissa grejer. Det får mig dock att tänka till en extra gång innan jag köper något, vilket är bra då inte det är fallet i vanliga fall.
Mitt senaste lite större köp var detta helt fantastiska vardagsrumsbordet. 150 år gammalt och bara hur fint som helst! Ser ut som ett skrivbord, men är ganska odefinierbar med tanke på att det är såpass lågt och med lådor på båda sidorna. Fullkomligt älskar det!
 
Är ni i Stockholm så kika in hos mig i butiken Milda Matilda på Folkungagatan! 
 
 
  

RÅLIS



POOL DAY

Jag och Jonas körde utgång igår. Hans sista semestervecka och jag ledig idag kändes som en bra bortförklaring. Vi sparkade upp varandra vid 10 och drog till Vanadis Hotell som har utomhuspool ett stenkast från där Jonas bor på Sveavägen. 
Jag har fått fulaste brännan av mina shortssnören som legat lite för länge på samma ställe på magen, men vi är nöjda ändå! 
Ikväll blir det utomhusbio i Rålis. Dom andra ska ut efteråt, men tror jag har lite karaktär ikväll.

Hoppas ni har en fin lördag!




SUN IS SHINING

Stockholm bjuder på helt fantastiskt sommarväder! Att det kommer efter min semester kunde man väll räknat ut, men det gör inte så mycket. Igår var jag ledig och passade på och solade tillsammans med Jonas i Tantolunden.
Även om dom kala klipporna är fantastiska hemma på västkusten, är Stockholm så himla fint. Mina förväntningar jag hade innan jag flyttade upp har verkligen bevisat sig vara bättre. Älskar, älskar, älskar Stockholm! 
 
 

BACK TO BASIC

Jag är tillbaka till verkligheten igen och gör min tredje dag på jobbet idag efter tre veckor semester. Min frys och kyl hade gått sönder undertiden jag var i Köpenhamn, så jag bor fortfarande i en resväska hemma hos Jonas och Raul. Förhoppningsvis är jag snart tillbaka hemma och kan komma in i rutiner igen.
Har varit fullt ös hela semestern och har inte haft så mycket tid att skriva här. Prio ett har varit modeartiklarna för Obsid. Läs min senaste artikel om hur lång en skjorta ska vara om du har den utanför HÄR!
 
 

BRUNCHIE


Vi bor precis vid Nyhavn och det är bara hur mysigt som helst. Älskar byggnaderna, vattnet och den fantastiska solen som vi kunnat suttit i på uteserveringarna. Jag har haft sjukaste tandvärken vilket förstört det hela lite, men har ändå haft det väldigt bra. Har tagit det hur lugnt som helst. Skönt att komma ifrån Stockholm lite faktiskt! 
Tåget går om tre timmar tillbaka till Stockholm så jag och Jonas kör lite häng i hotelloungen med wi-fi undertiden. En helg kvar innan jag är tillbaka på jobbet igen!

KÖPENHAMN

Haft fullt upp sedan jag kom tillbaka från västkusten! Prideveckan drog igång i Stockholm och jag hade hela veckan fullspäckad. Helt perfekt vecka var det! Liten catch-up kör vi på det när jag är hemma igen.
Jag och Jonas åkte nämligen till Köpenhamn igår morse och stannar här tills på torsdag. Vädret är helt fantastisk och känns välbehövligt att få lite sol sista semesterveckan!




RSS 2.0