GLAD VIT LUCIA

 
Silvriga julgransdekorationer i mitt trollhasselträd som tagits in från balkongen och ny "Stockholm"stavla från Desenio.se pryder min hall i vinter. Inte bara massa kottar och plåtter överallt här inte! Lite mainstream-tråkigt-sterilt har vi allt också. Rätt så skönt med lite avskalat in emellan. 
 

FREDAG

 
Det är fredag och helgen står för dörren. Det är inte många fredagar som jag går hem efter jobbet och är ledig både lördag och söndag, men så är fallet denna gången. Jag och Calvin åker på mitt första besök till Dalarna och Borlänge där han kommer ifrån. Ska hänga med Calvins kompisar från hemstaden, Luciamys på söndag och jag har tänkt att hitta lite loppisfynd. Ska tydligen vara riktigt bra loppishak där uppe!
Känns så skönt att det för en gång skull inte blir en festhelg när man är ledig. Kan ju lätt bli så liksom haha...  
 

WARNER MUSIC 20 ÅR

 
Förra veckan var jag tillsammans med Calvin och Alma på Berns och firade Warner Music som fyllde 20 år. Sabina Ddumba, Niklas Strömstedt, Little Jinder med flera uppträdde under kvällen och vi drack bubbel och hade det så göttigt man kan ha en måndag. Calvin är världens sötaste som tar med mig på alla dessa event. 
 

SLIPSMATERIAL

 
Egentligen finns det inga olika sorters slipsar, även om såklart bredden kan vara olika och att färg och mönster kan skilja. Viktigt att känna till är dock vilka material som finns att välja bland och vilken känsla dom ger. Vilka material man bör känna till listar jag i min artikel på Obsid.se. Klicka HÄR eller på bilden för att komma till artikeln. 
 

PIFF PIFF

 
Nog för att hemmet fullt med tomtar inte riktigt är min grej, men det finns ju inget mysigare än adventspyntat hem. Lika kul som att det är att plocka fram det juliga är det lika skönt att plocka ner det i januari, men just nu njuter jag.   

DRESSA NED EN KOSTYM

 
;Mina simpla tips om hur du dressar ned en kostym finns publicerad på Obsid.se. Klicka HÄR eller på bilder för att komma direkt till artikeln. 
 

VINTERJACKAN 201

 

GLÖGGFEST

I lördags bjöd jag in till glöggfest för att kickstarta vintern dagen innan första advent. Körde varannan bubbel varannan glögg, åt american pancakes med saffransglass och traditionella pepparkakor och saffransbullar. 
Bjöd in hela (som att det skulle vara jätte många) stockholmsgänget och vissa var det inte sedan i sommras som jag umgicks med. Så mys att få samla ihop alla en gång innan julstressen drar igång! 


 
 

VINTERJACKAN

Tack och lov behöver vi inte använda vinterjackan riktigt än, men den dagen lär ju komma. Behöver du investera i en ny eller kompletera med en till? Kika in min artikel på Obsid.se för lite guidening! Klicka HÄR eller på bilden för att komma till artikeln. 

 

RSS 2.0