MYS


Så glad över att jag hunnit haft så mycket tid att träffa min lilla favorit. Systersonen är sötast i stan.

ORKAR INTE

På västkusten igen! Vädret har varit allt annat än bra och jag har inte direkt fått gjort allt klassikt berghäng som jag hade hoppats på. Har dock hunnit träffa dom flesta man ska hinna med, så det är ju skönt ändå!
Idag beställde jag faktiskt en tidigare tågbiljett hem så jag åker redan på måndag. Har man hunnit med allt man skulle ha gjort och vännerna i Sthlm har semester finns det ingen anledning att vara kvar. Känner att jag har gjort allt jag kan här haha.



INDISKT

Efter jobbet igår kom Alma hem till mig och firade semestern med indiskt på min balkong. Jag hade inte packat en sak inför hemresan, så slängde snabbt ner lite kläder i en resväska och vi drog till Gamla Stan och drack vin. Kommer ångra att jag inte hade någon vidare baktanke när jag valde kläder för elva dagar haha.. 







VACAY

Idag gör jag min sista dag på jobbet innan jag går på mitt livs första semester! Asså hur gott? Börjar med att åka hem till västkusten imorgon i elva dagar. Ska bli så skönt att för en gång skull ha lite fler dagar på mig att träffa alla när jag är hemma. Jag har lyckats pricka in veckan där det händer mest i Lysekil, så det ska bli kul.
Åker tillbaka den 28e till Stockholm och måndagen efter drar jag och Jonas fyra dagar till Köpenhamn. Fullspäckad planeringen men så kul att ha saker framför sig att se fram emot! Förhoppningsvis får jag fint väder hemma på västkusten så jag kan ha slappa dagar på klipporna.
 
 

ASOS

Kärlek till min vita skor från Asos. Köpte den tidigare modellen med snörning till studentbalen och det har varit den mest användbara skon någonsin! Nu kom en ny variant med spännen istället och jag var tvungen att ha dom. Dock lite för små, men får försöka töja ut dom lite. Helt fantastiskt snygga är dom iallafall! 



 

TRENDER 2015

Halva modeåret har gått och vi kan börja hitta både höstens kollektioner eller fynda våren och sommarens i butikerna. Jag har listat några av trenderna 2015 i min senaste artikel på Obsid. Klicka HÄR eller på bilden för att läsa!
 
 

BRILLO

Igår träffades jag, Hannah och Sanna på Brillo efter allt för långt uppehåll. Vi jobbade tillsammans första året på Fashion Week och kört lite drinkkvällar efter det. Riktigt sköna bönor! 
Visade sig att Hannah drar till Malmö efter sommaren och Sanna ska plugga tre år i England, så vi går passa på att ses i sommar!





BEDFAST


Hoppar in extra på jobbet idag och laddar upp inför sju dagars jobb med frukost i sängen. Älskar mitt nya bedset som nu är snorbilligt på H&M!

WEDNESDAY TREAT


Efter ett lyckat födelsedagsfirande igår har jag och Raul hängt hela eftermiddagen tillsammans. Vi strosade runt på söder och jag fick äntligen lite tid i mina kvarter. Är för dålig att ta vara på att jag faktiskt bor på Södermalm och allt mysigt som det har att erbjuda. Det ska vi bli bättre på!
Jag impulshandlade lite inne på Acne, bara för att vi var lite bakfulla och jag tyckte jag var värd det. Dock ingen skinnjacka...

20Y

Idag fyller min kära lilla vän Raul 20 år, känns fantastiskt att ha någon i min umgängeskrets som är yngre än mig för en gång skull haha! Vi ska fira ikväll med  Lazerdom och utgång. Lite oklart vart man kör utgång en tisdag, men vi testar på något nytt ikväll! 
Så skönt att vara ledig en vardag inemellan så man kan hitta på saker annat än på helgerna. Som tur är klaffade det såpas bra så dom flesta kan hänga på ikväll vilket är kul. 


Bild från i lördags 

OBSID

Jag kan stolt berätta att jag är Obsids nya modebloggare! Så himla kul! Jag kommer där skriva modeartiklar med olika ämnen som publiceras på Obsid.se. Jag kommer fortfarande har kvar denna bloggen för mer personliga inlägg men såklart länka när någon ny artikel är publicerad.
Min första artikel publicerades idag på deras hemsida. Klicka på bilden eller HÄR för att komma till den. 
 
 

VÄRLDSVECKA


Det är söndag och jag har haft jobbhelg,  men gladare söndag än den här får man leta efter. Haft en sån fin vecka hela veckan med träffar med vänner efter jobbet, ledig dag med solning och nya spännande projekt. Kommer ett inlägg imorgon med lite nyheter som är riktigt kul! 
Ska äta kex som blev kvar från stranden  och se på film i sängen, bara för att livet just nu är himla himla bra. Puss från Linkan


VATTENHÄNG


Haft två helt fantastiskt sköna dagar ledigt. Igår var jag produktiv och instängd hemma i lägenheten under dagen, även om vädret var underbart. När alla måsten var gjorda drog jag, Alma, Jonas och Raul till Strandvägen för rosé och lunch i sommarvärmen. Alla var lediga idag så på kvällen körde vi onsdagsutgång. Roligaste utgången på länge!
Imorse drog jag upp Jonas tidigt ur sängen och hade kylbagen packad och klar inför stranden. Stockholm har bjudit på 29 grader och vi har pressat hela dagen tillsammans med Alma. Äntligen lite färg! Nybränd röd är trots allt bättre än blått skinn!



RSS 2.0