TRAINERS+PATTERN

Igår på min regniga lediga dag blev jag räddad av Jonas så jag slapp hänga hemma i lägenheten med hantverkare. Vi gjorde lite catch up-talk eftersom vi inte firar påsken tillsammans, tog en shoppingrunda på stan och avslutade med High School Musical i soffan med varsin filt. Ganska så perfekt dag ändå.
Va på tröstshopping-humör och fick tag på lite vårnytt. Exempelvis dessa perfekta skorna att jobba i. 


Zara - 559:-

PHOTOSHOOT

Hemma ifrån en väldigt fin plåtningadag. Starta klockan nio imorse och var klara vid halv sex, så är precis hemkommen. Vi höll till inomhus denna gången i en fantastiskt snygg studio och vi var så produktiva hela dagen! Allt flöt på så bra och vi hade sån struktur och tajming med allt, vilket va så himla skönt. Ny modell, ny makeup-artist och ny konditor denna gången gör mig, så det va kul! 
Vi hade lånat fantastiska klänningar från Zetterberg Couture och av Elsa Billgren och modellen var så snygg i allt vi tog på henne. Jag och Linnéa gjorde två olika dukningar och jag tror resultatet kommer bli lika fantastiskt som alltid när Isabelle fotar.
 
Bjuder på lite kassa och sönderredigerade mobilbilder jag tog snabbt idag sålänge. 
 


Stylistassistent - Jag

Klänning- Zetterberg Couture  

Hår och makeup - Mia Adam
Modell - Hanna Myrberg
Tårta - Liv Sandberg 
Florist - Linnéa Bergqvist (The Wild Rose)
Fotograf - Isabelle Hesselberg (2brides)
 



SVENNIS

Även om jag är ledig ifrån jobbet imorgon så hoppar jag en väldigt lockande utekväll och stannar hemma. Imorgon drar vi igång med plåtningen redan vid klockan 9 och det är lika bra att vara utvilad och så redo man kan vara. Är jag inte för död kanske vi går ut en liten sväng efter vi är klara. 
Så ikväll blir det teven, tvättvikning och servettstrykning. Hej Svensson!
 
 
Bilder från förra plåtningen.
 
 
Styling: Jag
Klänning: Vintage Wedding by Sweden
Hår: Hönö Hair and Care
Makeup: Jessica Fahleson
Foto: Isabelle Hesselberg
Florist: Linnea Bergqvist
Stylist: Angelica Johansson




AW

Igår hängde jag med ut på en väldigt trevlig men sen onsdags afterwork. Mötte upp Richard och co. på Hotell Norrtull och drack vin i loungen tills stängning. Tog vi en taxi in till stan efter och fortsatte på Sturehof tills dom stängde och vidare på ännu ett ställe för ett sista glas vin. Vart bra sent asså haha... 
Har lovat mig själv att hitta på lite mer spontana saker och sluta vara så mesig och redig hela tiden, så igår lyckades jag ju trots allt rätt bra! På jobbet idag kände jag dock att mesiga och rediga Linus hade varit mycket mer passande.



SECOND SHOOT

Efter jobbet idag åker jag in och hämtar upp accessoarer av Elsa Billgren till lördagens plåtning. Vi har fått låna fantastiska vintage bröllopsklänningar av henne tills på lördag, ska bli så kul att få se dom! Fick förfrågan av floristen Linnea Bergqvist och fotografen Isabelle Hesselberg, som jag jobbade med på förra fotograferingen på Hönö, om jag ville vara med igen när dom plåtar i Stockholm. Som tur var är jag ledig på lördag så jag har möjlighet att vara med igen! Så himla duktiga och bilderna blir helt fantasiska. 
Isabelle har börjat publicera dom första bilderna från fotograferingen vi gjorde på Hönö. En utav bilderna ser du i detta inlägget.
 
 
Styling: Jag
Klänning: Vintage Wedding by Sweden
Hår: Hönö Hair and Care
Makeup: Jessica Fahleson
Foto: Isabelle Hesselberg
Florist: Linnea Bergqvist
Stylist: Angelica Johansson
 
 

MAROCKO

Har lämnat av kära mamma vid tåget och jag har resten av dagen ledigt. Vi hade en sån skön dag igår utan några måsten. Vädret fick ett bakslag och har varit så tråkigt hela helgen, även om det inte regnat allt för mycket. Trotsade kylan och traskade runt hela dagen på söder igår och fick handlat lite nytt till min balkong. Var ute efter nya plastmattor att täcka betonggolvet med, men slutade med en färgstark vaxduk istället. Praktisk att skrapa bort regn och annat på! Fick dessutom köpt fantastiska marockanska kakelplattor att täcka bordet med. Valde att blanda mönster och färger hej vilt, så fint med lite hysteri på balkonger. 
Har planerat resten av balkongen men det får bli när värmen kommer tillbaka och man får lite mer känsla!





MAMSEN

Idag äntrar mamma Stockholm och jag tar långhelg! Även om det inte var länge sedan vi träffades när jag var hemma på besök, har hon inte varit här sedan i november. Ska bli bra mysigt asså.
Det har varit strålande solsken och fantastiskt vårväder hela veckan, så tänkte passa på att pimpla balkongen tillsammans. Dock visar prognosen SNÖ (?!) imorgon, så vi får se hur det blir med det. Jag ska hjälpa henne få en ny vårgarderob och jag ska nog unna mig lite shopping jag med. Var inne på Zara med Jonas i helgen och ville ha typ allt.   
 
 
 
Vi har så himla många fina plåtskyltar på jobbet med olika sorters motiv! Det slutade med att jag köpte denna för att ha på balkongen senare. Sålänge får den pryda köksbänken, över-matchat med citroner och apelsiner i trådkorgar.
 
 
 

LEDIG HELG

När man för en gång skull försöker vara en redig människa och stiga upp två timmar tidigare för att gå till gymmet, öppnar dom inte förrens 10:00 när jag kommer fram. Alltså, fredag den 13e, hallå på dig med. Jag var produktiv när jag traskat tillbaka hem från gymmet imorse ändå, men inte blev jag av med några kalorier inför kvällens rödvin heller inte.
 
Idag jobbar jag sista dagen innan jag får lov att ta helt. Känns så skönt! Varit ledig en dag sedan jag kom hem från bröllopsplåtningen, så det kan jag behöva. Efter jobbet ska jag snabbt hem och fixa mig och sedan vidare på middag hemma hos mina chefer. Ska bli så kul att få se deras lägenhet som verkar vara helt spektakulär! 
Efter middagen sammanstrålar jag med Jonas och Raul för lite utgång. 
 
 
"Ny" kökslampa jag fick av Emma i studentpresent som jag nu äntligen fått upp! Egentligen för liten för att ha ovanför köksbordet, men roligare än mig tidigare. Jag var en sån fantastiskt teknisk människa som lyckades koppla och skala sladdar och hela skiten.  

3 DAYS

 
Idag är det tre dagar till planerad födsel av min fashionabla lilla systerson! Min syster blir tjockare och tjockare för varje gång jag är hemma och känns så himla overkligt att det snart är dags.Så tråkigt att jag bor på andra sidan landet.
Det positiva (för min syster iallafall) är att jag kommer bli morbrorn från Stockholm som alltid kommer på besök med presenter! Sedan några månader tillbaka har jag börjat gå in i barnklädesbutiker och man dör ju lite varje gång. Lite glad över att det inte blir en tjej är man ju glad över haha...
Dessa seglarskorna i äkta skinn köpte jag i minsta storleken på Zara Kids, som förövrigt har bland dom finaste barnkläderna. Dags för mig att hitta liknande till mig bara så vi kan matcha på västkusten i sommar!
 
 
 

HEMGÅNG

På tåget mot Stockholm efter en fin helg hemma. Plåtningen i lördags gick så himla bra! Det kommer ta ett tag innan vi får tillgång till bilderna, men det känns riktigt bra iallafall. Håret av Hönö Hair & Care och sminket av Jessica Fahleson vart så himla bra till klänningarna från de olika tidsepokerna och The Wild Rose hade fantastiska blomsterarrangemang. Satte pricken över i:et i både min dukning och i form av buketter och annat till klänningarna från Vintage Wedding by Sweden. 
Fotografen Isabelle Hesselberg från 2brides kommer höra av sig så fort bilderna är publiceringsklara och då kommer dom givet publiceras även här!
 
Nu längtar jag till lite vardag. Fashionweek, Formex, babyshower, Frankfurt och denna plåtningen är nu avklarade på två månader och jag har inget att se fram emot på ett tag. Hur fort jag kommer tröttna på det tråkiga vardagslivet återstår och se, men för tillfället känns det rätt så skönt om jag ska vara ärlig!
 
 
Två snabba mobilbilder på dukningen inne och utomhus. 
 

RSS 2.0