SHOPPINGOUTFIT

 
kappa - HM . skjorta - ASOS . kostymbyxor - HM . nitloafers - virgin blak
 

FÖNSTERHÄNG

 

DA LUIGI

 
I lördags mötte jag, Emelia och Josefine upp Lovisa för middag innan vi skulle ut. När mamma var uppe på besök testade vi da Luigi vid Mariatorget på söder, så tog med tjejerna dit på ett återbesök. Så mysigt! Riktigt klassisk italiensk restarung med linnedukar, stenugnsbakad pizza och gott rödvin. Fllkomligt älskar italienska restauranger!  
 

FINING HELG

Har haft en fantastisk helg med Josefine och Emelia. Strosat runt på stan på dagarna, sluppit laga mat och varit ute en sväng på kvällen. Älskar att få flera dagar ihop och inte bara en snabb fika som det vanligtvis brukar bli när jag är hemma. Dom bor alldeles för långt bort. 

 

SURPRISE

Igår kom Emelia och Josefine upp till mig som sagt. Tanken var att dom skulle komma till Stockholm vid 18:00, vilket passades bra med tanke på att jag fick hoppa in och jobba till 18:30. När jag stod på jobbet och förberedde inför att öppnade knackade dom på dörren. Fattade ingenting haha. 
Så tråkigt att inte ha en extra heldag med dom, men dom fick iallafall en till dag i Stockholm än vad som va tänkt. Idag kör vi heldag på stan, lenseringsfest, middag och utgång!  
 
 
Älskar att piffa inför att folk kommer på besök. Så mysigt om man har gästrum att lägga handdukar på sängen och fixa lite personliga saker i rummet. Nu bor jag ju tyvärr på 34 kvadratmeter och övernattningspresent i form av doftljus, the och lavasten fick duga. 
 

FREDAGSBUKETT

 

NRJ

Gårkvällen spenderades på Café Opera tillsammans med Calvin. Tillsammans med Sony Music bjöd NRJ in till event med liveartister så som Danny Saucedo, John De Sohn och Paul Rey. Hade aldrig hört talas om Paul Rey innan men så duktig live!
Vi drog hem ganska tidigt pga att jag är världens redigaste människa och hade tvättid klockan sju imorse. Men var trevligt att klä upp sig lite och att det händer lite kul såhär på hösten! Imorgon kommer Emelia och Josefine upp och stannar hos mig över helgen. Jag är så taggad att äntligen ha vänner på besök! Jag har kirrat bordsbokningar inför middagar på kvällen och på lördag lär nog modelejonen vilja shoppa. Så kul!

 
 
 

STORY HOTEL

 
I helgen tog Calvin med mig till Story Hotel för en drink. Ligger på Riddargatan precis vid Birger Jarlsgatan och Östermalmstorgs tunnelbana. Svingoda drinkar och personalen är toppbartenders i Sverige! Vi bad om en syrlig drink som blir snygg på instagram och här ovanför är resultatet haha. Bra ändå måste jag säga!  
 

NEW ASOS

 
Nya godisar från Asos har dimpt ner i brevinkastet. Eller ja, pappret som behövdes för att hämta ut dom iallafall. Har verkligen tänkt att inte shoppa något i höst typ, men ett par svarta skor är ändå ett måste. Supenkla men med snygg dragkedja. Nu måste jag bara få tag i ett par lika enkla men högre när det blir för kallt och jag inte längre kan använda dessa. Hur svårt kan det vara liksom...
 
 

HÖST HOS KEDJORNA

I min nya artikel för Obsid listar jag åter igen mina favoriter från höstkollektionerna, men denna gång från dom stora kedjorna Zara, HM och River Island. Klicka HÄR eller på bilden för att komma till artikeln. 
 
Hoppas ni får en fin lördag!
 
 

HÖSTBUKETT

 

CLASSY

 
Gamla godingar från H&M fick åka på här om dagen. Har gått och börjat använda allt mer klassiska plagg och skor på sista tiden. 

VITABERGSPARKEN

 
Hade mysigaste dagen med Calvin i Vitabergsparken. Har gått runt Vitabergsparken tidigare men aldrig tagit mig upp och kollat. Ligger uppe på höjden vid Sofia kyrkan på Södermalm, typiskt mig som aldrig är runt på Södermalm och kollar.
Fullkomligt älskar vädret just nu. Alla klagar på kylan men jag är van vid västkusten vindar och klarar av att fortfarande gå i fina lite tunnare jackor. Löven är orangea och luften frisk. Höst, i love you.

MAJOR LAZER

I lördags var det dags att få se Major Lazer på Anexet. Vi bokade biljetter till dom redan innan sommaren och det har känts så långt bort, men månaderna flyger ju alltid förbi.
Jag, Jonas och Linnea med vän samlades hos mig innan och drack drinkar och åt ostbricka. Älskar att få ha folk hemma nu på hösten! Förbereda dagen innan med servetter, köpa snittblommor och tända ljus är det bästa jag vet. Jag är så himla lillgammal haha...
Själva konserten var helt sjukt bra, men upplägget med kö till garderoben och baren var helt sjuk. Toaletten ska vi inte prata på med tanke på att tjejerna ockuperade till och med pissoarerna. Man bara snälla, det är inte summerburst vi är på. Vi dansade på under hela konserten iallafall och gick vidare ut efteråt. Jag har blivit tråkigaste människan och checkar alltid ut tidigast på kvällarna, men det var rätt skönt på söndagen. 
 

 

ZINK GRILL

Igår kväll mötte jag upp Calvin och Fredrik på Biblioteksgatan. Dom skulle käka middag och trots att jag precis hade varit duktig och lagat matlådor inför helgens jobbpass, slöt jag upp ändå. Champagne och tårta vart det iallafall! Gick vidare och fortsatte kvällen, men jag är som vanligt en redig människa och drar mig hemåt i tid. Blir nästan lite trött på mig själv ibland så party pooper jag är haha, 
 
 

PÅ KÖKSBORDET

 
Nya söta skålar från Indiska på bricka i zink får pryda mitt köksbord för tillfället. Calvin var på pressevent för Indiskas höstnyheter och är måttligt intresserad av inreding, så då fick Linkan dessa tillsammans med tygservetter. Han kan inte förstå människor som använder servetter man måste tvätta och jag förstår mig inte på människor som inte använder det. 
 

TORSDAGSFRUKOST

Började min lediga torsdag med frukost på Pom & Flora tillsammans med Calvin. En ny liten favorit sedan Sofia och Lina var på besök och visade mig guldkornet. 
Det enda på agendan idag var att skriva min artikel för Obsid som jag inte haft tid att göra på två veckor. Så skönt att jag äntligen fick tummen ur och skrivit klart den! Har varit så mycket efter jobbet den senaste veckan så det har verkligen inte funnits någon tid till det.




MAISON MARGIELA

 
I veckan åkte mina gamla goingar från Maison Margielas kollektion med HM på mina fötter igen. Inte alls min typ av sko modellmässigt, men den målade ytan är trots allt lite rolig.  
 

GREAT-GREAT-GRANDMOTHER

När mamma var på besök fick jag äntligen upp mina koppar jag ärvt ifrån min mormors mormor. Tack för att släktingarna haft bra smak. Så söta så man dör. Sjukt små att varken servera kaffe i eller någon typ utav efterrätt, men då också lagom stora att ha ståendes framme. Får nog bli att jag dukar med dom med snittblommor eller något i. 
 

BUTIKSANSVARIG

I torsdags blev jag butiksansvarig på jobbet vilket jag firade hemma med tvättkväll. Fick bli en glas vin mellan torktumlandet och vikandet. Glammigt liv man har.
Jag går upp till heltid ifrån 80% vilket är så skönt. Även om det känns som jag jobbat en hel del extra är det ändå skönt att veta att man varje månad har sina 40h i veckan. Saker och ting börjar ändå falla på plats här uppe vilket glädjer ett kontrollfreaks hjärta.




GYNNINGX2

Förra helgen var mamma och plastpappa uppe på besök. Jag fick ledigt hela helgen och fick umgås med mamma varje dag. Sist var det lagom kul att gå till jobbet varje morgon när mamma hade hela dagen och Stockholm för sig själv.
Jag och mamma var lagom sugna att honka på Lidingöloppet tillsammans med hennes kille, så vi tog och spenderade förmiddagen på Ekerö. Vi var på Carolina och Agneta Gynnings vernissage och besökte Plain Vanillas butik i Troxhammar. När jag jobbade i klädbutiken i Lysekil var Plain Vanilla ett av guldkornen i butik. Inte sett tjejerna på drygt två år ås var kul att kika in deras grejer igen. Gynnings vernissage var ju lika bra som alltid. Asså dessa tavlor nedanför? D.R.Ö.M 
 
 

RSS 2.0