HÖSTFAVORITER

I min senaste artikel för Obsid plockar jag ut mina favoriter ur höstkollektionerna från Acne, J.Lindeberg och Whyred. Klicka HÄR eller på bilden för att läsa artikeln. 

 

SÖNDAGSTACOS

Jag var helt död i lördags. Hade en trevlig middag men var tvungen att sova mellan förrätt och varmrätt. Jag borde bara varit hur taggad som helst efter tio dagars jobb, men verkligheten tog vid och jag var bara hur trött som helst. 
Igår bjöd jag på tacos hemma hos mig och dukade lite extra bara för jag är ledig från jobbet idag. Varför inte liksom.  
Artikelskrivande stod på agendan idag och så skönt att jag fick klart den. Mina favoriter från höstkollektionerna listas!HEJ HELG

Helgen är här och även jag får lov att ta helg efter idag. Det har varit tio dagar med jobb i rad för mig pga att mina chefer blivit solkyssta på Mykonos en vecka. Har kämpat på trots att jag varit krasslig en hel del i veckan.
Ikväll ska jag försöka piggna till liv och ta mig ut! Planen är trerätters för att säga hej då till Jonas syster som trar till Austrailen i minst ett halvår. Efter det är första kvällen på väldigt länge som jag och Jonas är lediga dagen efter båda två, så det måste vi ju bara ta vara på.  
 
Bjuder på en dagens från förra veckan. Kände mig lite back-to-work-classy-monday efter Parisresan.

 
skjorta från Zara . Tissot klocka . jeans från River Island . skor från HM

NITAR

 
Igår var jag ute och rastade mina små raringar. Känner att nitloafers gått en del ur tiden, men funkar ändå rätt bra till helsvart. Måste börja använda sakerna i min garderob... Nu är det höst och jag märker att jag börjar bli lite roligare klädmässigt vilket är så härligt. Att det enda jag har är helsvart än en annan femma, men sån är man ju.
 

MÖNSTRAT

Tja! Mina dagar är fulla med jobb och jag har äntligen varit första gången på gymmet efter sommaren. Hur länge träningmotivationen håller i sig är ju alltid ett mysterium, men vi håller tummerna.
 
Idag publicerades en nya artikel av mig på Obsid.se. Klicka på bilden eller HÄR för att plugga in de fem viktigaste mönstren du som man behöver veta. 
 
 

HORTENSIA

Finns ingen lyxigare känsla än att höststäda lägenheten, rensa undan sommaren på balkongen, lyssna på Hannah och Amandas podcast och köpa snittblommor. Kombinationen tistlar och hortensia är för tillfället min favorit och som jag känner att ja kommer köra på ett tag framöver.
 
På tal om Hannah och Amanda har jag blivit helt besatt. Har upptäckt dessa underbaringar väldigt sent, men har blivit helt trollförd. Aningens konstigt med tanke på att dom typ alltid pratar graviditeter osv vilket är ganska svårt att relatera till, men jag måste ändå säga att dom är mina vägledare i livet för tilllfället. Målet i höst är att slaviskt följa deras kokbok samt få in ingefära i mitt liv. Ska bli spännande detta. 

 
 

POM & FLORA

Imorse startade vi dagen med frukost på Pom & Flora. Passade perfekt avståndsmässigt att gå från mig och sedan kunna ta mig till jobbet. Älskar att jag som bor här har sämre koll på mysa ställen än folk utifrån haha... Måste verkligen bli bättre på att utforska Södermalm.  

 
 

SOVGÄSTER

Lina och Sofie besöker Stockholm över helgen vilket är så mys! Lina träffade jag i våras och Sofia var över ett år sedan, så det var verkligen på tiden att sammanstråla. Blev en del strul med bokningen av deras boende, så jag har blivit med sovgäster. Riktigt härligt ju! Igår blev det bubbel och en kväll med vin på stan. 

 

PARIS

En vecka sedan jobbresan till Paris. Så kul att jag får följa med på inköpsresorna!
I februari var vi i Frankfurt och nu var det dags för Paris. Mässorna är både två bra, men Paris är ju en bra mycket roligare stad att vara i. Planen var att vi skulle vara fredag till söndag på mässan från morgon till kväll, men på lördagen valde vi att ha en inspirationsdag på stan istället. Eftersom det var första gången för mig i Paris var det kul att få se staden lite mer än vad det hade blivit om vi bara gått ut och ätit på kvällen. Vi gjorde bra inköp till butiken och jag är superladdad inför hösten!  
Taket ovanför sängen på hotelletBesökte Triumfbågen på lördagenÄlskar att dom behållt dom gamla tunnelbaneskyltarnaLängs Seine fanns flera boklådor där alla hade var sin box att sälja böcker i. Jag vara ute efter äldre ELLE-tidningar för att kompletera dom jag köpte i Rom. Fick tag i tre stycken! 
PARIS

Inatt åker jag och mina chefer till Paris för att gå på mässan och förhoppningsvis hitta lite godbitar att handla in till butiken i höst. Första gången i Paris för mig och det ska bli så himla kul! Prio är givetvis jobb, men ett glas rött måste man ju bara hinna med när man är i Paris liksom! 

Har hunnit Skype:a med systersonen idag och skickat in min nya artikel för Obsid. Efter måndag är arton dagar konstant jobb avklarat och ja ska unna mig snittblommor och höst-pimpa lägenhet. Är så taggad på värmeljus och te!
HEJ HÖST

Igår kände man hela dagen att regnet hängde i luften i väntan på att ösa ner. Med risk att låta som tröttsammanste människan så längtar jag efter höstvädret. Vill tömma min balkong (jag som är så nöjd över att jag faktiskt har balkong och det är mysigaste stället i hela lägenheten), ändra om i min lägenhet, tända ljus och bära kappor. Jag vet att jag kommer ångra mig efter fem månader med konstant dåligt väder, men just nu vill jag inget hellre.
Igår kväll hade jag inga måsten och tillbringade kvällen framför datorn, letade lite inspiration till min kommande artikel för Obsid, drack te och tände ljus. Idyll!  

 

RSS 2.0