SÖNDAG

Igår kväll firade jag Louise som har gått och blivit 30. Hade en lugn kväll och åkte hem när dom andra drog vidare ut för utgång. Jobbar idag och åker direkt till Berns efter jag stängt butiken. Ska preppa inför första dagen på Fashion Week som går av stapeln imorgon. 
Känns så konstigt att det redan är imorgon. Har inte riktigt taggat upp lika mycket som jag gjort tidigare år. Hade ingen som helst känsla igår när jag skulle välja ut outfits för dagarna. Ska bli himla kul ändå!
 
Ska försöka uppdatera så gott jag kan här under dagarna, trots att dagarna är långa och rätt hetsiga.  

 

NY BURK

Nytt i inredningsväg är denna lampan jag fick av mamma i present. Passar perfekt i hörnet på min träkista hemma tillsammans med mina flaskor.
Den kommer från Globen Lighting som är en så duktig firma när det kommer till belysning. Kollade in dom på Formex mässan och handlade in en del grejer till jobbet därifrån. Många designlampor i mässing och glas i stilrena men kul former. En av taklamporna vi beställt är jag så himla sugen på...   

 

SHOP

 
Fick bli en heldag på stan med Raul och Jonas för att hitta lite nytt att ha på mig på Fashion Week. Att det är plagg i svart och vitt kunde man ju räknat ut, men jag jobbar ju trots allt. Kan inte sväva ut allt för mycket i färg.
Har hittat lite bra grejer i alla fall som jag tror ska funka! Ska ägna lördagen åt att prova genom allt så det är klart.
 

TAPAS

 
Igår var det tapas-mys hemma hos mig tillsammans med Calvin och Axelina. Vi planerade lite outfits inför Fashion Week som är nästa vecka, pimplade vin och pratade om livet i största allmänhet. Älskar att ta vara på vardagarna och inte bara lyxa till det på helgen! 

MATCHA

Jag kickstartade det nya året med att skriva en artikel på Obsid om grunderna du bör veta för att matcha dina kläder. Gå in och kika! Klicka HÄR eller på bilden.   

 

GÅRDAGEN

Igår hade jag en heldag på Formex. Vi hittade riktigt bra grejer till jobbet och fick koll på årets trender. Det känns inte som det är så mycket nyheter direkt, men så brukar det oftast vara på Formex om jag ska vara ärlig. Det är svårt för firmorna att hitta på något helt nytt att visa upp eftersom det trots allt måste kunna sälja bra i butikerna. Mässing och marmor överallt man går känns det som. Det är lite annat på mässorna i Paris och Frankfurt om man vill hitta lite unika saker. Delvis för att mässorna där är så enormt stora. 

Men montrarna är ändå snyggt byggda och man kan hitta inspiration på så vis. Jag är ju ganska oskandinavisk i min inredning så det är väll inte så konstigt att jag inte tappar hakan. Vill helt ha så överdådigt pampigt som det går haha. 



FORMEX

Idag är det dags för Formex mässan! Är påväg ut till mässhallarna för att ha en heldag där ute för inköp till jobbet och för att samla inspiration till våren. Ska bli en mysig dag!

Ska passa på att gå förbi Carolina Gynnings monter. Hon la upp denna bilden på instagram efter att jag lagt upp den, så tänker att hon säkert vill ha en liten bild av mig. Man får ju ställa upp liksom.





LÖRDAGSBJUDNING

I lördags kom Louise, My och Jesper över på middag. Calvin stod för trerätters med världens godaste gryta till varmrätt och jag slapp helt och hållet att  göra något i matväg. Älskar att jag bara fivk stryka linnedukar och fixa ordning bordsdukningen. Det är liksom det som är det roliga. Hade helst av allt haft catering varje middag så jag slapp handla, diska och fixa.




EARLY MORNINGS

 
Veckan börjar lida mot sitt slut och jag började denna torsdagsmorgon redan klockan sex imorse i tvättstugan. I väntan på att maskinerna skulle bli klara passade jag på och skrubbade lägenheten till skinande ren från golv till tak. Jag har långledigt lördag till måndag, så jag kikade förbi Christoffers Blommor och inhandlade mig en enorm bukett med snittblommor innan jobbet. Ren lägenhet och snittblommor på bordet när man kommer hem på fredag? Finns det något som gör en mer fridfull?
 
  
 

WALK WALK

 

NEW WHYRED

 
Calvin var trött på min (väldigt stora) plånbok från Marc Jacobs och köpte därför denna mindre varianten från Whyred till mig i julklapp. Så fin! Midnattsblå, enkel design och bra med fack till alla kort man samlar på sig. Optimal med andra ord.   
 

2016

Högtidshelgerna är över och 2016 är här! Jag hade sex härliga dagar hemma i Lysekil över julen med julfiranden, utgång på juldagen och bäst av allt; lugna dagar i soffan med mamma. För en gång skull kände jag ingen stress över att bara vara hemma och vila upp mig. Stockholm brukar vanligtvis dra ganska mycket även om jag ganska sällan är hemma och hälsar på.
 
 
 
På nyår stack jag snabbt efter jobbet hem till Sandra på Kungsholmen där hon och Calvin fixat mysigaste nyårsfesten någonsin. Glittrande pynt i hela lägenheten och fantastisk plockmat. Tolvslaget firade vi vid Norr Mälarstrand och fortsatte natten på Operaterassen     

 
 
Jag är (som säkert alla andra känner första dagarna in i det nya året) astaggad på nya året! Allt flyter på lite bra .för att vara sant för tillfället. Jag håller i den känslan så länge det bara går.
 

RSS 2.0