JEANS

I veckan köpte jag mina första blåjeans på flera flera år. Jag går konstant i svarta byxor, allt från svarta jeans till kostymbyxor. Fick lite vårfeeling när jag gick på stan och beslutade mig för att slå till på dessa från Zara.
Jag tycker fortfarande att svarta byxor är snyggare än blåjeans till typ varje överdel i min garderob. Men det kan vara kul att kunna köra all denim från topp till tå eller med vita kostymskor och vit t-shirt som på bilderna.
PLANTERING

Olivträdet på balkongen har planterats om i nyinköpt kruka från Granit i rostig koppar. Jag trodde att jag hade lyckats övervintra min murgröna från förra sommaren, men det verkar som att det bara var den gröna färgen på bladen som fryst. Den var bara att slänga. Murgröna borde finnas på varje balkong enligt mig, så det fick bli ett par nya. Jag planterade om dom i lerkrukor och placerade dom i min gamla ostlåda från Finland. Älskar att man kan drapera murgrönan hur man vill och det ser ut som "den här murgrönan har växt i 20 år och klättrat sig längs med stolen på ett helt fantastiskt sätt". OLIV

Stockholm bjuder på strålande väder i form av temperaturer runt 20 grader. Helt fantastiskt! En t-shirt blev helt plötsligt för varm en dag på jobbet. 

Jag är så oerhört tacksam för att jag har en balkong med sol hela dagen. Att kunna ta morgonkaffet på eller sola en heldag är så härligt.
Förra helgen köpte jag det största olivträdet jag någonsin sett i en blomsterbutik. Nu pryder den balkongens entré tillsammans med mitt buddhahuvud. Jag är fortfarande på jakt efter en högre och större kruka, men gammelfarmors zinkhink fungerar utmärkt så länge. 
ARBETSBÄNK

Skrivbordet vid köksfönstret är i ständig förändring hemma hos mig. Trådkorg med lök i på hösten, gigantiska polkagrisar på vintern och nu till vårsolen åkte Leilas kokbok fram tillsammans med bland annat citroner och ingefära. Perfekt att inte behöva gömma undan allt i kylskåp och skafferier!
RSS 2.0