IT'S ON

Dagen är igång och modellerna sitter i och få håret gjort av Hönö Hair & Care och Jessica Fahleson fixar maken. Jag och Emma och Frida från Vintage Wedding by Sweden håller på och preppar inför första fotograferingen. Höll på och fixade fram tills 03:00 inatt och upp 06:00. Kommer bli en lång dag!
Väderprognosen ser tyvärr inte ut att vara på vår sida, men vi hoppas att vi får till det!
Efter lunch kör vi en andra plåtning utomhus med nya klänningar och uppsättningar. Linnéa från The Wild Rose har gjort helt fantastiska blomsterarrangemang och fotografen Isabelle Hesselberg från 2brides är så himla proffsig. Ska bli så himla kul att få se resultatet!
 
 
Några random inspirationsbilder. Har så mycket idéer till kommande plåtningar jag, Emma och Frida pratat om. Älskar att vi har hela 45 stycken klänningar att visa upp! 
 







BRÖLLOPSPLÅTNING

Idag kör jag ett sista pass på jobbet innan jag går på lite långhelg fram tills måndag. Ska bli en riktigt kul helg!
Hoppar på kvällståget till Göteborg ikväll, åker ut till Hönö inatt och spenderar natten och morgondagen där. Min gamla kollega har kommit över 45 vintage bröllopsklänningar och precis startat upp Vintage Wedding by Sweden. Imorgon bitti startar vi upp tidigt med plåtning i olika miljöer tillsammans med fyra modeller, hår av Hönö Hair & Care, fotografen Isabelle Hesselberg från 2brides, Linnea från The Wild Rose och med mig som stylist.
Klänningarna är bara helt fantastiska! Kan knappt bärga mig tills jag kommer fram inatt och kan grotta ner mig i alla klänningar, skor och accessoarer i Fridas punschveranda. Kameran är nerpackad så jag har lite backstagebilder och annat att visa senare!
 
 
När jag ändå är på kusten passar jag på att hälsa på hemma på ännu en snabbvisit tills på måndag. Lite utgång på lördag och träffar med familj och vänner lär jag nog iallafall hinna med! 
            
 
 

TISDAGSMYS

Igår mötte jag upp Moa med väninna efter jobbet som var på besök i huvudstaden. Hon drog till Skåne efter studenten och vi har bara hunnit träffats två gånger innan igår, så det var mys! Tog lite pasta på Vapiano och drog sedan vidare till Mississippi In på Nytorget och delade på en flaska vin.
Även om det inte tar många timmar att ta sig till ställena är jag så himla dålig på att åka runt till folk. I höstas hade jag planer på både Halmstad och Paris, men icke. Antar att det inte blir lika lätt att sticka iväg när man inte jobbar måndag-fredag och är ledig varje helg. 

 
 
 
 
 

LEDIG FREDAG

Idag är jag ledig och haft en riktigt fin dag än sålänge! Louise kom hit i förmiddags och trimmade till mitt hår inför helgen i utbyte mot att jag bjöd på brunch. Bra deal!
Mötte sedan upp Jonas i eftermiddags, inhandlade festkläderna för ikväll för hans del, tog ett glas vin på stan och beställde indiskt hem till mig. Jag har precis vaknat upp från en powernap och ska hälla upp ett glas vin och fixa mig inför ikväll. Förfest hos Lucaz står på schemat och sedan utgång! Kommer bli en lugn och nykter men förhoppningsvis lika rolig kväll för mig. Hoppas ni får en fin fredag <3



PÅ PLATS

 
Nu har jag landat hemma igen efter dagarna i Frankfurt! Vi tog flyget hem i måndags kväll efter att sista dagen på mässan var över för oss. Vi traskade runt i tre dagar på mässan och fick inspiration inför vår och höst och köpte in en del nya saker till butiken. Sammanlagt var det 4500 utställare och hallarna var helt sjukt stora. Även om vi var där i tre dagar hann vi inte ta oss igenom allt och för att ta sig runt inne på området tog man buss. Helt annat än Formex kan man ju säga!
Man blir helt sjuk av att gå runt bland alla snygga grejer. Måste skaffa mig flera olika bostäder att fylla upp med alla stilar för kommer aldrig kunna bestämma mig för en. 

KARE


Montern hos KARE design är bara hur cool som helst. Kitschigt som bara den vilket vi älskar! Allt från möbler till mindre inredningsdetaljer, olika stilar, pampiga statyer, grafiskt och simpelt i klatschiga färger och överdådigt. Finns verkligen något för alla och helt klart min favorit på mässan! 
Dessutom hade dom byggt upp en bar att hänga i under tiden man shoppade med olika färskpressade juicedrinkar. We like!

FRANKFURT

Igår landade vi runt 9 på morgonen i Frankfurt. Morgonen startade fantastiskt med att min väckarklocka aldrig ringde och att jag glömt sätta på ljudet på mobilen, så hörde aldrig när mina chefer ringde. Som tur va vaknade jag och i panik slängde på mig kläder och in i en taxi.
Åkte direkt från flygplatsen till mässan och gick där inne fram till stängning. Mässan är helt sjukt stor! Idag blir det joggingskor.






SECRET SHOWER

Fick bilderna som Jessica tagit på babyshowern skickade till mig igår. Här kommer några stycken! 
Just nu sitter jag på tåget påväg mot Stockholm. Har haft fina dagar hemma men alldeles för snabb visit för att inte behöva stressa sig igenom alla träffar. Men såhär fick det bli denna gången!
När jag kommer hem ikväll slänger jag in väskan i lägenheten och tar min mindre resväska till flygplatsen vid fyra imorgon bitti. Då är det dags för Frankfurt!










HEJ GOTT


Beställde räkor till kvällsmat ikväll. Jag är helt slut efter att ha träffat alla idag. Så kul att se alla men jag är helt slutkörd haha! 
Nu tar jag och mamma ett glas rött innan jag åker hem imorgon. Mysisar är vi!


SURPRISE

Efter månader med planering var äntligen dagen här! I tisdags åkte jag kvällståget hem till västkusten efter jobbet för att överraska syster med babyshower. Gömde mig inne hela dagen igår för att hon inte skulle se att jag var hemma och överraskande henne igår kväll tillsammans med hennes vänner och arbetskollegor. Så lyckat!
Jag åker hem redan på fredag eftersom jag ska åka till Frankfurt över helgen, därför är det full fart idag med att hinna träffa alla. 


Fruktansvärt dålig bild från igår, men bjuder på den. Jessica som hjälpte till och fixade showern, ska skicka över bilder idag som hon tog med kameran igår. Dom kommer upp så snabbt jag fått dom!


TRAINERS


I söndags bestämde jag och Jonas oss för att åka in till stan för att sumera lördagsnatten (som innehöll bland annat walk of shame i skjortan pga kvarglömd jacka innan utgång) över en fika. Vi gick mellan lite butiker i söndagssolen och på River Island sprang jag på dessa för en billig slant! På natten till lördag åker jag till inredningsmässan i Frankfurt, och har insett att jag inte kan springa runt i snygga och obekväma skor morgon till kväll i tre dagar. 
Det är säkerligen ingen jättebra sko, men väldigt lätta iallafall. Dessutom helt okej snygga för att vara i träningsmodellen!


HELGIS

It's fucking fredag! Jag tar helg först imorgon, men kan inte annat än glädjas åt alla andra som springer in och impulshandlar på jobbet. 
Min kväll blir så lugn den kan bli, vilket känns behövligt. Ska bli så skönt med en kväll hemma ensam och bara gå runt i mjukis hela kvällen, tända ljus och laga mat. Man börjar bli lite pensionär men det är okej.

 
 
Modemagasinet från Fashion Week med trenderna vår/sommar 2015 möter mina gamla ELLE tidningar från 1954 på brickan hemma. 
 
 
 

RSS 2.0