PICKNICK

Igår var jag ledig. På tisdagskvällen var jag, Calvin och Alma på Riche och vi bestämde oss för att få upp varandra på onsdagsmorgonen.
Jag traskade trött ner till affären på morgonen, köpte frukost och hackade allt klart i plastboxar. Vi startade dagen med frukosten vid Tantolunden och låg kvar där vid vattnet till sent på eftermiddagen.
 
 

MÄSTERTESTARNA

Nu är det officiellt att ni kommer kunna se mig och Calvin på TV3 i höst! Deras nya satsning är programmet MästerTesterna där vi är ett av paren som kommer vara med i avsnitten. Det är också officiellt att Maria Montazami kommer delta tillsammans med hennes dotter Sara Montazami.
Vi spelade in i våras och det kommer börja sändas någon gång i augusti eller september skulle jag tro. Det är lite oklart hur mycket jag får lov att berätta om programmet. Med tanke på namnet är det rätt så tydligt att vi kommer testa olika saker. Vad det är får ni helt enkelt se i höst!
 
 
  

MIDSOMMAR

Tillbaka till Stockholm efter en fin helg tillsammans med Calvin, Axelina och Viktor i Dalarna. Jag lyckades hålla energinivån uppe trots tre dagar sängliggandes och vi hade det så bra.
Vi klarade oss ifrån regn hela helgen och det gör ju faktiskt hela resan.
På midsommarafton band vi kransar, hade picknick längs vattnet, kollade midsommarstångsresningen, grillade och satt uppe till sent på natten i bara jacka över axlarna.

 
På midsommardagen vaknade vi rätt trötta, och bestämde oss för att spendera dagen på stranden.



DALARNA

Tyvärr sängliggandes även denna dag... SÅ typiskt att det kommer så fort det är något viktigt eller roligt inplanerat. Jag knarkar zyx, strepsils och bisolvon iallafall. Förhoppningsvis hinner jag bli någorlunda pigg tills imorgon...
Vid sju går bilen mit Dalarna där vi spenderar hela midsommarhelgen. Axelina och Viktor håller oss sällskap under helgen och det ska bli så mysigt! 
Lite hosta gör ju inte så mycket, bara jag blir av med min konstanta trötthet.



HALLWYLSKA

I måndags efter jobbet möttes jag, Calvin, Jonas och Alma upp för en sista myskväll innan midsommarhelgen. Vi drog till Hallwylska och åt hamburgare och drack rosé. 
På fashionweek förra året var jag på Hallwylska för första gången när Perioni sponsrade en after work efter en av dagarna på modeveckan. Innergården är bara helt fantastisk! Nu är det stjärnkocken Jonas Lundgren som håller i maten, och det är faltiskt helt okej priser!
Dom har bara öppet över sommaren, så jag ska verkligen försöka utnyttja stället så mycket det bara går!




KRYA-PÅ-DIG-BLOMMA

Kallsvettandes, yr och med irriterande hosta och snuva fick jag krypa hem från jobbet igår. Jag som vanligtvis ALDRIG är sjuk har en tendens att någon gång per år få en smäll. Att det är dagarna innan midsommar är ju bara helt perfekt tajming. 
Jag stannar hemma från jobbet idag med och försöker ladda upp mig. Förhoppningsvis hinner jag piggna på tills imorgon.  


Redan i måndags började hostan bli påtaglig, så igår stod dessa på bordet när jag kom hem från jobbet. Älskar pioner och C. 


BOYS BOYS BOYS


Onsdagens häng!

SOMMARDUKNING

I onsdags hade vi Christoffer över på middag. Det har tagit ett tag att beta av alla mina och Calvins vänner, men nu har förhoppningsvis alla varit här haha. 
Dukade med nya tygservetter från Zara Home som bara är hur fina som helst. Kommer i pack med fyra och alla fyra är i olika färger men i samma mönster. Det händer något med mig när sommaren är här. Allt är i färg och mönster!





VANS

Igår var det Söderfest över hela Södermalm med över hundra band som  spelade i hörnet av olika gator. Jag passade på att vara lite södrig med VANS skor på mig. Blivit med vita byxor har jag blivit också! Superfräckt!



FREDAGSFRUKOST

Startade denna fredagsmorgonen med att gå upp och tvätta mattor och överkast klockan 07:00. Inte högsta prioritet kan man tycka, men det är skönt att få gjort.
Calvin började lite senare på kontoret idag, så jag passade på att göra frukost mellan tvättandet. Jag är inte personen som ställer mig och bakat scones på morgonen, tråkigt nog. Men även om det inte är så mycket märkvärdigare än lite keso och avokado, så gör det så mycket att sleva upp det i fint porslin istället för att sätta fram plastburkarna.

Jag jobbar på som vanligt under helgen. På söndag är jag ledig men har ett rätt så spännande schema inbokat hela dagen. Detta projektet kommer det mer om framöver.



MAMSI

Jag har varit ledig i fyra dagar och har haft lyxen att ha mamma uppe på besök. Vi har kört shoppingrunda på stan, druckit sangria och spenderat flera timmar på balkongen i solen. Världens finaste väder denna helgen. Älskar att ha henne här uppe och hatar att vi inte kan ta en spontan fika efter vi bådat slutat jobbet.






PANOS

I måndags var jag och Calvin inbjudna på Panos Emporios 30års jubileum på Fotografiska. Calvin stylade hans 2017 kollektion i Athen för någon vecka sedan, därav inbjudna. Det bjöds på hamburgare i grekisk anda, liveband i grekisk anda och modeller i bikinis och badshorts. Så trevligt! Ett av dom bästa eventen jag varit på. 

Kvällen till ära bar jag en knallig blå kostym från Asos, vita kostymskor från Asos och vit skjorta med dold knäppning från Bruuns Bazaar.





NYTT FRÅN INDISKA

Juni månad är här och värmen lika så! Mitt nyaste köp är dessa fantastiska dynorna till balkongen från Indiska. Kände att dessa satte pricken över i:et på balkongen. Mina indiska gamla plåtstolar är lite lägre än en standardstol, så dessa tjockare dynorna blev perfekt. Dessutom bra mycket skönare än att sitta med rumpan rakt på plåten. 



VÅFFLOR

I söndags vaknade jag och Calvin upp pigga utan någon huvudvärk från lördagkvällen. Så himla skönt. 
Jag var ledig och mötte upp Jonas på stan. Vi söndagsstrosade lite i butiker och avslutade med "lunch" i solen på min balkong. Våfflor for president! 



RSS 2.0