SHOPPING IS MY REHAB

Denna fredagen har bestått av tidig brakfrukost med mamma och syster och sedan shopping hela dagen. Har fått handlat en massa bra att ha saker till lägenheten som är så tråkigt att handla men som är behövligt, och sedan lite inredningsdetaljer. Jag har egentligen en himla massa prylar sedan innan och det kryllar av butiker på Södermalm, men det kliar ändå i fingrarna såhär upp i planeringen. Borde ju egentligen bo in mig lite för att se vad som fattas osv men..
 

Inhandla lite nytt på Två Fröknar som ligger mellan Lysekil och Uddevalla, Så mysig butik! Har tänk blanda in lite koppar- och designdetaljer i köket för att kompensera upp möblerna i köket. "Shabby chic" får man ju lite panik av att bara höra namnet av, och mitt slitna skrivbord är ganska mycket åt det hållet som jag tänk ha i köket.
Glaskupan har jag ingen aning om vad jag ska ha i än, men fin är den!
    
 

MYS MED SCOTT

 
Har en lugn måndag hemma och laddar upp efter lördagens festligheter. Har traskat runt hemma i mina fashion pyjamasbyxor från KappAhl till First Aid Kit i högtalarna, ätit thai till lunch, tvättat två maskiner tvätt, hittat garderobsfynd mellan alla trångt inhängda galgar och bläddrat i inredningsmagasin.
Tog fram denna fina streetstyle boken av Scott Schuman mellan tvättarna som jag fick utav Ana i present. Så himla fina bilder på fashionabla människor runt om i världen. Kan inte få nog av att bläddra igenom den! Gå in och spana in snyggingen på hans blogg The Sartorialist.
 
 
 

OMG JESUS LORD

 
I början av veckan fick jag äntligen gjort sista kompletteringen på certifieringsuppgiften och skickat in den. Igår kom ett brunt kuvert i brevlådan och jag har certifikatet i min hand. HUR skönt är detta då liksom?! 
Detta har verkligen legat över mig sedan jag avslutade utbildningen i november. Jobbade så sjukt mycket i devember och hade lite smått ångest över att jag inte ens hunnit öppna datorn och kollat på det under hela månaden. Nu är det i alla fall här och jag kan skriva till diplomerad homestylist och certifierad inredare på mitt cv inför jobbsökandet i Stockholm.
Klapp på axeln att jag inte bara jobbat efter studenten i somras utan faktiskt gjort något. Aldrig varit i Stockholm kom jag upp där i augusti, virrade runt bland pendeltåg och tröståt godis på hotellrummet pga våga inte äta själv ute haha...

DREAMS OF PARIS

 
Tänk att jag har gått och blivit med hatt!  Studentmössan på studenten tvingade jag på mig för att det ändå hör studenten till, annars tycker jag bara jag får ännu rundare ansikte när håret trycks ner under hattar.
Nu inför London köpte jag mig iallafall en hatt på Asos för att bli lite hipster-trendig där nere. Som med allt annat på Asos finns det massor att välja mellan och till vilken prisklass man känner för.
Sprättade bort skärpet så jag kan välja och ha den enkel till en exempelvis helsvart outfit. 
 
 
 

RSS 2.0