BYE JUNE


Efter idag är juni månad över och vi välkomnar juli. Aldrig haft så lite sommarkänsla som jag har just nu haha.
Försöker mitt bästa för att få känna lite sommar, bland annat i form av snittblommor hemma. 
Ikväll efter jobbet entrar jag Skansen och allsången för första gången tillsammans med Alma, och det om något måste ju ändå vara sommar!

LOVEWINS

Igår bjöd jag hem Jonas och Linnea på grill efter jobbet. Äntligen lite grillväder! Det är bara dagar kvar tills juli och har inte fått en enda fin sommarkväll hittills.
Vi skålade med bubbel för USAs hbtq-giftermål och körde balkonghäng innan vi drog ut. 



STHLM

Lämnar en fin men väldigt fullspäckad och stressig helg på västkusten bakom mig. Dom första dagarna kände jag bara att jag ville tillbaka till Stockholm och låta dom som vill träffa mig få åka till Stockholm istället. Blir nästan psykiskt jobbigt att planera varje timma för att hinna träffa alla, vara på topp och berätta samma saker till alla. Som tur var blev dom sista dagarna lite mer avslappnade. Har bokat resa hem i nio dagar under min semester i juli så då hinner jag träffa alla i lugn och ro!

Jonas har varit kvar i Stockholm över midsommar för att jobba och känner sig väldigt taggad på utgång ikväll. Jag har inte gjort annat denna helgen men tar en för laget!





SEA LODGE


Igår körde Emelia mig, Josefine, Evelina och Alicia till ett fullproppat Smögen. På midsommardagen fylls berget vid Sea Lodge med tjejer i Marc Jacobs örhängen och killar i Ralph Lauren skjortor och tofs. Vi kände oss kanske lite malplacerade, men det var dags att för en gång skull testa på det.
Efter två timmar i kö vek jag och Alicia av och bytade liveuppträdandet och berget mot hamburgare och rosé på Smögenbryggan istället. 
På kvällen var vi hemma hos Josefine fram tills vi körde utgång på hemmaplan. Saknar att ha mina tjejer nära något fruktansvärt!

GLAD MIDSOMMAR



Midsommar är här och jag har fixat kransar till mig och systersonen imorse. Mormor och morfar är här på fika och vi ska snart dra vidare på lunch med mammas gäng. Ikväll blir det mys med tjejerna!

HEMMAFIRANDE

Hej från tåget från Stockholm! Till min förvåning hade jobbet stängt några dagar under midsommar så jag passar på och åker hem till västkusten en sväng. Nästan ingen verkar stanna kvar i Stockholm över midsommar ändå utan åker ut till lantställen och liknande, inte ens klubbarna har öppet vilket är helt sjukt.
Mina dagar är som vanligt fullspäckade när jag är hemma och inte minst denna gången. Känns som det är något möte inplanerat varje timme haha! Tenderar att bli så vid högtider vanligtvis också, men mer blir det ju när man träffar släkt och vänner så sällan. 
Midsommar och midsommardagen är faktiskt fortfarande lite oklara vad som händer, men jag tar det som det kommer. Ska ge mig på att knyta krans har jag ställt in mig på iallafall!








CHAMPAGNE.SHOWER

Fullkomligt älskar denna delen av plåtningen med Vintage Wedding by Sweden! Fyra av våra modeller i spetsklänningar och med fantastiska hårsmycken från Vintage Wedding by Sweden, skålandes vid min bohemiska dukning. Lite "if you like it then you shoulda put a ring on it"-känlsa över det hela!
Älskar bordet med underrede från symaskinsbord som ben och med vitmålat plank som bordsskiva.  
 

Styling & dukning: Jag
Klänningar: Vintage Wedding by Sweden
Fotograf: Isabelle Hesselberg (2brides)
Florist: Linnéa Bergqvist (The Wild Rose)

Modeller: Emelie, Emelie, Karin & Sofia
Make-up: Jessica Fahleson

Hår: Hönö Hair & Care
  
 
 
 

ROYAL WEDDING

Igår var det prinsbröllop i stan och jag jobbade på i värmen med kavaj dagen till ära. Även om det är många som tycker monarkin är lite gammaldags så är jag helt såld på hela kungafamiljen-grejen. Jag var så ledsen igår att jag inte kunde sitta bänkad framför teven (Linus 20 år) men jag kunde kolla lite från och till på svt-play på jobbet iallafall. Fullkomligt älskar bröllop! Är tillbaka från jobbet nu och ska ta mig igenom hela ceremonin på svt snart. Det lilla jag har sett såhär i efterhand är ju bara hur fint som helst!
 
Efter jobbet igår mötte jag upp Alma i Tantolunden. Hon hade direktsänt bröllopet med Nyhetsmorgon hela förmiddagen och löst bubbel från sändningen. Efter ett tag slöt Jonas och co. upp och jag hängde med ut och dansade en sväng.  

 

KÖKSBORD

 
Jag är inte en utav dom skrockfulla som tror att någon ska dö bara för man har murgröna inomhus inte. Älskar att jag kan skörda egna stjälkar från min murgröna på balkongen till min bricka med snittvaser i köket. Finns så mycket fina snittblommor att blanda i olika snittvaser, men murgrönan står sig ju hur länge som helst. Sex veckor sedan jag satte dom i vattnet och inte bytat ut vattnet någon gång. Rötterna blir bara längre och längre och så även murgrönan.   
 

TANTO

Hade en fin lördag trots min tå som tydligen vart bruten (?!) och trots att Jonas fortfarande inte var helt frisk. Möttes upp på dagen, käkade lunch på Friday's, drog till Tantolunden på eftermiddagen och drack rosé och drog vidare hem till Jonas innan utgång. Ganska så lugn helg ändå för att vara lediga i fyra dagar!
Igår satt vi i timmar i fönstret hemma hos Jonas, pratade igenom lördagen och drog vidare till stan och till Smaka på Stockholm. Så mysigt med hela Kungsträdgården fylld med matstånd! 



SJUKHELG

Jonas kom hit igår och körde balkonghäng hos mig på dagen. Satt och solade i fantastiskt väder, grillade och tog ett glas rosé. Jonas var helt död hela dagen och vi både körde en powernap för att orka kvällen. 
När jag och Lucaz åkte hem till honom färdigfixade för kvällen visade det sig att han låg i feber och halsont, så någon utgång vart det aldrig. Idag är han som tur är lite bättre och verkar orkar hålla igång idag när han ändå fyller år! 
Vet ännu inte om jag kan hänga med ut då jag stukat min lilltå och haltar. Vem lyckas ens haha?! Blir kanske inte riktigt  den festhelgen vi tänkt oss, men säkert hur bra som helst ändå!



LEDIGT = ROSÉ

Sju dagar med jobb är över och jag och Jonas har ledig helg ihop. Hur gött?! Det var bra länge sedan jag var ledig fyra dagar i sträck och inte passar på att åka till västkusten, utan stannar i Stockholm.
Jag och Jonas unnar oss ett glas rosé i solen på min balkong och ska åka in till Gamla Stan senare för att ta ett glas där. På lördag fyller Jonas och vi passar på och kör en festhelg hela helgen!
 

 

WTF

 
 
Long time no see på detta halsbandet från Asos! Är så dålig på att använda alla mina smycken, klockor och kläder med för den delen som bara hänger där. Är inne i en period för tillfället där jag försöker använda något nytt varje dag som annars bara ligger i garderoben utan att bli använt. Blir annars lätt att man tar det som ligger mest lättillgängligt och då blir det alltid samma. 




JUNI

I måndags var det första juni och jag vaknade upp lagom deppig på morgonen av att det var regn första sommardagen. På eftermiddagen blev vädret som tur var bättre och jag och Jonas bestämde oss för att dra till Gröna Lund på kvällen för lite sommarkänsla. Medina spelade (aldrig känt mig så gammal i hela mitt liv bland alla tajta fjortonåringar), vi traskade runt på området för första gången i mitt liv och avslutade med promenad hem från Djurgården.
Inte den mest optimala sommarkvällen med ljummet väder och allt där till, men ändå mys att planera helgen med en vän längs kajen.
 
 

RSS 2.0