FREDAGSBUBBEL

Igår var min enda lediga dag denna veckan. Givetvis går den butiksansvariga en heldag på stan med Jonas. Jag var så taggad på en ny höstgarderob, men som vanligt är det inte kläder som dominerar i påsarna.
 
Jag har börjat murra till mitt hem riktigt regält nu inför hösten och vill bara ha mys, mys och mys. Igår fick jag tag i så fina petrol-färgade kuddfodral i sammet till mina kuddar från Gynning. Älskar petrol på hösten och hade gärna både haft väggar, soffa och gardiner i den kulören. Särskilt nu på hösten. Hittade även lite smått så som nya tvålpumpar till köket, en fin karaff osv. Så härligt att swisha förbi i köket och helt plötsligt få disken att bli lite roligare. Precis som att vara på spa.
 
Jag avslutade kvällen tillsammans med bubblor från Gynning, tacos & creme brulee och ett avslutande glas ute.
 
 
 
 

PLANTERING

Hösten har äntrat min balkong! Färgglad matta och lite annat ligger fortfarande kvar, men annars har det mesta murrats till. En gammal rostig förvaringslåda i plåt från Milda Matilda Selection har jag planeterat silverek i tillsammans med mina murgrönor bland annat.
Buddhahuvudet har flyttats in för vintervila och har ersatts med prydnadskål. Prydnadskål är ett måste för mig när hösten börjar närma sig! Sådär kompakt och enkel som jag bara älskar.
 
 
 
 

50 ÅR

Jag och Calvin har spenderat vår helg i Borlänge. Calvins mamma fyllde 50 år i början av september och i helgen var det dags för hennes 50årsfest. Jag fick äran att vara dukningsansvarig!
Under en månads tid har jag fixat med alla förberedelserna så som pärlbroderat burkar och gjort små tavlor till borden. En jätte-resväska drogs på tåget fylld med dukar, ljuslyktor och annat piff.
Jag körde på en stilren grund med vita dukar och vitt porslin, men med grönt som accentfärg. I mitten av bordet var en rad med ljuslyktor och små snittvaser uppradade. Det syns dock inte så jätte bra på bilderna, men fint vart det!
 
 
 
 
 
 

LIFETIME CLINIC

 
Igår var jag och Calvin bjudna på skönhetsevent på Lifetime Clinic av Erwik Communication. Vi samlades upp vid Scandic Anglais vid Stureplan där en buss hämtade upp oss.
Sedan åkte vi ut till Lifetime Clinic i Kista där det bjöds på mingelmat, skumpa och DJ. Senare under kvällen gick dom igenom contouring med hjälp av smink, men också genom plastikkirurgi. Man kan verkligen göra så himla mycket, helt sjukt.
Vi hade en fin onsdagskväll måste jag ändå säga! Man behöver lite events att gå på när hösten kommer.
 

FRONT ROW

Idag är jag ledig och ägnat förmiddagen till att rensa garderoben. Upp med linnekavajerna och sandalerna och ner med höstjackorna. Så himla skönt men så himla tråkigt. Nu är vardagen igång på riktigt och jag ser tillbaka på dom senate veckorna som varit fullspäckade. Filmningen inför MästerTestarna är klart och Fashion Week är över. Jag gottar mig i front row bilderna från förra veckan iallafall och lever kvar på dom ett tag till. Jag tror jag åker in till stan och shoppar en liten sväng. 
 
 
 
 

OUTFIT

 
 
 
skjorta - monki
kavaj - storm
byxor - zara
skor - gram
halsband & väska - caia

KICKSTART

Igår fick jag ledigt från jobbet för att hinna med sista dagen på Fashion Week. Calvin har gått alla tre dagarna, men jag är glad att jag hann med att gå på sista. Sista dagen brukar alltid vara den bästa.
Vi kickstartade dagen hemma med brakfrukost innan vi drog in till stan vid 11 för att se första visningen. Älsklingarna Hannah och Amanda öppnade sista dagen med Daisy Grace!
 
 
 

RSS 2.0