TUNISISKT PORSLIN

Är det något som jag är svag för är det porslin. Handgjorda och handmålade är ännu bättre. Detta porslinet kommer från Tunisien och gjorde premiär i söndags när det vankades söndagsgryta hemma. Inte så färgglatt, men bra fint ändå!
WARNER

Förra veckan var jag, Calvin och Alma på Warner Live Sessions på Berns. Dua Lipa, Honne och Anne-Marie körde några låtar var på scenen. Det vart en ganska tidig kväll, men en öl och lite mingel hann vi med i alla fall.
Älskar att våren är här och energin till att hitta på saker sakta men säkert kommer tillbaka!
BREAKFAST

Trots att jag jobbade sex dagar förra veckan så flög dagarna förbi. Kvällarna var fyllda med träffar med olika vänner och jag var bara hemma och sprutade på mig lite parfym efter jobbet i stort sett. Det finns ju inte mysigare än att ta vara på vardagarna och inte gå i ide bara för man jobbar, men man blir rätt så slut när det är så många dagar i rad.

Igår var jag i alla fall ledig och startade dagen med en lugn och lång frukost. Passande nog var himlen täckt av moln och jag kunde stanna inomhus och vila upp mig, med några pauser där jag gjorde lite nytta. 


FREDAGSMYSLYSEKIL


Nu är jag tillbaka i Stockholm efter en helg på västkusten tillsammans med Calvin. Trots en lugn helg flög dagarna förbi och det känns verkligen inte som jag haft tre dagar ledigt där borta. Men det har varit skönt med en helg från massa måsten.

Har varit riktiga turister i min egna stad med promenader längs klipporna och frossat skaldjur på kvällarna. Besökte platser jag aldrig varit på innan (trots allt Lysekil är världens minsta stad har jag missat en del) så det har varit kul!

Nu har våren kommit till Stockholm och jag är så pepp på att njuta av det härliga vädret även fast jag jobbar på dagarna. Våren är verkligen favoritårstiden!


GIFTSomrig bukett från svärmor pryder nu mitt köksbord. Älskar porslinblommor och maffiga rosor i dåva toner. Sätter hela stämningen i köket!MYS

Den riktiga värmen är inte riktigt här ännu, men balkongen är provisoriskt fixad så gott det går. Min murgröna ser ut att ha klarat sig över vintern så något olivträd eller liknande är väl de ena som jag ska kompletta med. 
Jag har mysigaste hörnan på min balkong där jag nu dukat upp med lyktor som tänds i stort sett varje kväll. Man ska ta vara på alla stunder och balkongen bör piffas så fort som möjligt enligt mig. Kommer bli så härliga kvällar här framöver. Längtar! FRUKOST

Det är sant! Första frukosten på balkongen är gjord och våren är igång. Det krävs en tjocktröja och en filt runt benen, men kylan är trots allt överkomlig. 
Min balkong är i stort sett färdigpiffad för detta året. Någon växt när det blir lite varmare på nätterna kanske kommer till, men annars känns den rätt okej klar. Nästa helg får jag bamburör jag ska tvinna ihop till insynsskydd/"tappa-inte-mobilen-från-fem-vånongar"-skydd. Kommer bli superb!  

 
 
 

YESTERDAYjeans - HM . skjorta&jacka - ZARA . skor - River Island . sjal - J.Lindeberg
 

RSS 2.0