SKYLTNING


Efter att ha fått lokalbefolkningen att tro att jag bytat inriktning här i livet och blivit parkarbetare när jag plockade en sopsäck full med löv i parken, burit icapåsar fulla med äpplen för över 600 kronor, blev jag ändå himla nöjd med skyltningen på jobbet! Höstigt och fint!
 
 
 
 

ON THE ROAD AGAIN

Nu är jag påväg till Stockholm åter igen! Näst sista delen av utbildningen är denna helgen och jag känner mig lite nervös faktiskt... Nu är jag klar med homstyling-delen och ska denna och en helg i november enbart köra inredning. Fem läroböcker ska vi läsa, varav en är på svenska. Dessutom har jag laddat ner Google Sketchup och ska tydligen börja rita hus och grejer i 3D, jag som är så efterbliven när det kommer till datorer. Vi hoppas att detta går bra!

 
 
 NIKE FREE 5.0

Nu har Linus tagit tag i sitt liv och börjat träna, äntligen! Efter att ha dansat sju gånger i veckan under gymnasietiden fick jag lite smått panik efter studenten och kände att man kommer gå upp tio kilo över sommaren. Som tur är har jag mina träningskompanjoner Emelia och Evelina som får mig att gå ner till gymmet trots att vädret ute får än att vilja stanna i soffan. Jag är dessutom sugen på att åka till värmen och dega vid poolen med paraplydrinkar, men har bestämt mig för att inte boka någon resa förrän jag har en snygg kropp. EN liten morot sådär!
Nu när jag hänger på gymmet en del kände jag att det var dags att byta ut mina träningsskor från högstadiets idrottslektioner till ett par lite snyggare. Inhandlade ett par Nike Free 5.0 förra veckan och känner mig supernöjd! 

 

SPIKE-FRIDAY


tröja - HM
 

SNEAKERS x 3

Sneakers har ju som sagt blivit en favorit, hur nu detta gått till. Favoriterna är helt klart Asos egna märke som tagit fram prisvärda och snygga sneakers. Till en början köpte jag ett par enfärgade grå, men har det senaste gått på mönstrade istället! De vita i zebra-print var första köpet och efter att ha tyckt om modellen, blev jag mer än nöjd när Asos gjorde samma sko i nya print. De grå i leopardmönster blev nästa köp och i förra veckan fick jag hem mina allra nyaste i leopardmönster i den klassiska färgkombinationen. Lite mer svårmatchade än de andra, men helt klart snyggast! 

 
 
 

LATE BREAKFAST

Min lediga fredag började med en välbehövlig sovmorgon samt en god frukost, till skillnad från min vanlig k-special tallrik jag tvingar i mig på morgonen. Drar fortfarande runt i morgonrock och med en kopp kaffe i handen. Härligt är det! Klockan fyra har jag och Emelia bokat in någon typ utav konditionspass vi båda fruktar inför, men ska bli skönt att få tränat lite en fredag innan svulstigheterna börjar.

 

 

GOLDEN

Guldsmycken är verkligen hur fint som helst, även om jag nu öppnat ögonen för rosé guld i smyckesväg. Är så skönt att perioden då alla enbart bar silver är över! Mina guldkedjor används flitigt och på det senaste har en del nya smycken och accessoarer i guld fått flytta in i min garderob. Dessa nedanför är två utav dom och är både budget variant och lyx. Armbandet är från Karen By Simonsen som jag köpt på jobbet och halsbandet från Ur&Pen.    

 
 

RAW CUTt-shirt - anerkjendt
stentvättade jeans - cheap monday
skor - maison martin margiela
 
 
 

DESERT WALK

 
 
t-shirt - asos
byxor - Karen by Simonsen
sneakers - asos
 
 

RSS 2.0