HELGEN VIA MOBILEN
Hemma från en helg på regniga Kungshamn och Smögen. Nu har jag fått min lilla minisemester för i sommar och börjar jobba på så mycket det bara går. I fyra veckors tid jobbar jag fulla dagar måndag till lördag, så det är bara att sätta igång!  

ÄR JAG VÄRD?

Varje gång det bara är någon månad kvar tills fashion week drar igång i Stockholm väntar jag på att någon har upptäckt mig (trots att min modeinlägg blir allt färre här på bloggen), så när inget händer år efter år får man ta tag i saken.
Igår hörde jag av mig till dom för andra året i rad efter att ha fått fel mail till dom som håller i det. Imorse hade jag telefonintervju med huvudansvarige över alla värdar under veckan, och JAG FICK JOBBET!
Ska jobba runt visningarna hela veckan och fixa och dona med en massa blandat, vilket jag tror passar mig perfekt. Är så glad så jag spricker! Att få vara med runt om fashion week som jag drömt om så långt jag kan minnas känns ju helt fantastiskt.
 
Ikväll åker jag, Emelia och Evelina till Kungshamn för en minisemester i mormors lägenhet, och jag bryr mig inte ett dugg att det ska regna hela helgen längre. Ikväll ska jag fira med rosé!
 

DRESSED

 
 
 
 
 

GÖTELABORG

Jag flängde runt mellan två studentfiranden och avslutade kvällen i fredags hos Ana och sedan utgång med alla studenter.
Någon gång i fredags svarade jag snabbt ja till att åka till Göteborg dagen efter, vilket jag ångrade när jag vaknade upp på lördagsmorgonen mycket tröttare än vanligt. Jag, Emelia och Emma åkte och laddade om batterierna på uteserveringar under eftermiddagen och bokade hotell på avenyn. Trots hur trötta som helst orkade vi med en kväll ute i Göteborg och i söndags låg vi med vätskeersättning i gräset utanför Stora Teatern och bara njöt av solen.
 
 
 
Bilder från Emmas studentmottagning jag snabbt fick tagit. Världens mysigaste som vanligt.
 
 
 
 
 
 

STUDENT

 

 
Bilder på Emmas studentpresent från mig. Även om man älskar traditioner så är just studentfärger något som jag hatar. Mitt studentfirande förra året fick verkligen inte innefatta gul/blått. Vedervärdigt.  
 
 

ONE YEAR

Imorgon är det dags för studentfirande för hela slanten, och jag är så himla taggad. Är typ mer taggad än 95orna som går ut känns det som. Det är ju liksom världens roligaste dag och tiden på flaket är ju bästa tiden i sitt liv typ haha. Min syster går ut, min fina vän och baldejt Emma och en himla massa fler, så ska först iväg till Emma efter flaken och sedan syster innan vi går med dom ut.   

Ett år sedan jag tog studenten imorgon, helt sjukt. Vad har man gjort med sitt liv liksom.
 

 
 
 
 

STUDENTBAL

 
 
 
 

FITTING

Efter att fått med mig Emma som dejt på min studentbal förra året, blev jag tillfrågad att gå detta året också, tillsammans med henne. I måndags åkte jag fashionabelt till henne med klädpåsar för att få ordning på vad jag ska ha på mig. Hade visst lite fler klassiska alternativ i garderoben än vad jag räknat med. 
Min kavaj från förra året är så fin och svindyr, så efter att inte ha använt den en endaste gång på ett år var tanken att jag i alla fall skulle få använt den en gång till. Blir nog dock att jag kör på något annat. Man är ju som man är och inte vill ha likadant vid två likadana tillfällen.   


 
 
 

HOME

Hemma igen efter en fin helg med fina tjejer i Göteborg. Vi kände oss gamla som inte orkar festa på lika mycket som förr, men festivalkänsla är ändå den bästa känslan. Så härligt med så många olika typer av människor (även om jag kan tänka att Summerburst är den mest mainstreamade festivalen när alla killar som väntat gick runt i vit ralph skjorta, jeansshorts och converse) som man på något sätt slänger ord mellan. Hade så velat till lite hipsterfestivaler i sommar, men att hinna med de mitt upp i sommarjobbet lär ju inte hända. Nu har vi i alla fall fått en skön start på sommaren!
  

 
 

CHAMPAGNE

 
 
En låg, kompakt bukett i champagne, lime och vitt ska få pryda mitt köksbord varje fredag när jag får råd till min takvåning på söder om några år. Bara älskar när torgen börjar fyllas med de lokalt odlade grönsakerna och blommorna såhär på försommaren. När man svänger förbi köket i noppriga mjukiskläder med en bukett på bordet, känner man sig helt plötsligt lite lyxigare. Denna bukett fick mamma av mig i morsdagpresent.
 
 
  
 
 
 

RSS 2.0