BUBBEL-BRUNCH

Idag drar Summerburst i Göteborg igång och det hade varit så himla kul att vara där i år igen. Gänget från Stockholm åkte ner redan igår och tjejerna hemifrån är också på plats, kunde liksom inte bli så mycket bättre.
Jag lyckades tyvärr inte få biljett och inte heller ledigt från jobbet, så det gick inte att göra så mycket.
 
Som tur är tog mamma tåget hit upp igår och hänger med mig i helgen även om jag jobbar. Hade varit så tråkigt med bara jobbhelg när man vet att alla andra dragit från stan. När mamma kom upp igår hade jag fixat bubbel-brunch. Senare drog vi på stan, kirrade outfit till ett bröllop hon ska på i sommar och avslutade kvällen med grill på balkongen. Mamma löste min fobi över att det ska börja brinna med kolgrill på balkongen och köpte en elgrill till mig. Hade inte klarat en sommar utan grillat!
 
Nu har jag skickat iväg henne på spabehandling hon fick i morsdagpresent och jag jobbar på. När jag slutar blir det rosé på balkongen direttamente!  
  

50TALS

Fullkomligt älskar denna arbetade men enkla 50-talsklänningen från Vintage Wedding by Sweden! Så snyggt med långärmat och ärmavslutet är fantastiskt.
Jag stylade med spetsiga klackar med remmar för att bryta av mot dem söta spetsen. Vi körde mörka naglar och smycken, Emelie från Hönö Hair & Care fixade en typisk 50-talslugg och en elegant knut och röda läppar som pricken över i:et.   
 
Gå in på Vintage Wedding by Swedens hemsida HÄR! Dom har nu börjat med webbshop och ni kan spana in alla deras klänningar lite extra.
 

 
 
Klänning: Vintage Wedding by Sweden
Fotograf: Isabelle Hesselberg (2brides)
Make-up: Jessica Fahleson
Hår: Hönö Hair & Care
Styling: Jag  
 
 
 
 
 
 
 

MIDDAG

Igår kväll körde jag och Jonas årets första middag på min balkongen. Fortfarande lite för kallt men inget som filtar och hoodies inte löser. 
Hela dagen låg vi i parken vid Nytorget och degade i solen, ganska så trötta efter utgång i lördags. Har man dålig karaktär och är kvar till stängning hinner det numera bli strålande sol när man är påväg hem. Gör att man stannar uppe lite extra länge när man kommer hem, särkilt när man hänger med vänner.

 

MERMAID

När vi dagen innan fotograferingen skulle välja ut alla klänningar var denna ett givet val. Mermaid modell i en helt fantastisk spets, broderade paljetter och böljande och alldeles lagom långt släp. Personligen så älskar jag bröllopsklänningar med släp även om det nödvändigtvis inte behöver vara särskilt långt.
Sista bilden med fokus på Sofias tatuering "du" är bara för snygg. Hur passande liksom?!    
 
 
Fotograf: Isabelle Hesselberg (2brides)
Klänning: Vintage Wedding by Sweden
Modell: Sofia Wall 
Hår: Hönö Hair&Care 
Make-up: Jessica Fahleson
Styling: Jag

STYLE ME PRETTY

För lite drygt en vecka sedan publicerades plåtningen med klänningarna från Vintage Wedding by Sweden på en av världens största bröllopsblogg Style Me Pretty och Little Black Book. Så himla kul!
Jag publicerade lite för många bilder här på bloggen från dukningen i matsalen jag gjorde, men nu är det fritt fram för mig att äntligen få visa alla detaljer. Har förberett flera inlägg med allt från dukning till håruppsättningar till blombuketter från plåtningen. Dags för bröllopsyra!

Innan ni får alla detaljbilder här på bloggen så ska ni givetvis gå in oss kika på Style Me Pretty! Klicka HÄR eller på bilden för att komma direkt till inlägget. 


 
 
 
 

VÄSTGårdagen slutade så lugn den bara kunde bli. Vädret blev sämre vilket fick mig en anledning att dra runt hemma i lägenheten i min ensamhet, pallra mig till affären och handla på mig lite kvällsmat i västkustens tecken. För tillfället saknar jag det mesta som finns på andra sidan så som mamma, syster och systersonen, promenader längs vattnet med tjejkompisarna och att hänga nere hos farmor och farfar. Samtidigt är jag så glad att vara här uppe.

ON THE ROAD


Hej från tåget mot Stockholm! Har haft en weekend med min fina Emelia i Göteborg sedan i fredags. Tanken var att vi skulle ses på Summerburst i slutet av månaden, men när jag aldrig hann få tag i biljett blev det denna helgen istället. Funkade helt klart det med!


RSS 2.0